Arbete och pengar, augusti 2016- Skorpionen

Karriärrivstart!

Karriärmöjligheterna kickar igång med en rivstart redan den 2 augusti. Med en nymåne i Lejonet aktiveras ditt tionde hus. Här finns din karriär och din rykte i din bransch. Nu får du en chans att sätta fart på ett projekt som har potential att ge dig mer status inom ditt arbetsområde. Detta är huset där man får bekräftelse på alla ansträngningar man gjort. Med nymånen i ett så kreativt tecken som Lejonet är det möjligt att du arbetar med något som har med skrivande, sång eller uppträdanden att göra. Likaså är Lejonets tecken barnets tecken. Projekt eller produkter riktade åt barn är helt rätt nu! Nu ska du våga vara en ledare. I det tionde huset finns alla former av experter och sätter du intentionen att lyckas gällande din karriär vid den här nymånen har du en god chans att få en plats bland toppnamnen inom ditt arbetsområde. Nymånens energi håller i sig 6 månader. Det är möjligt att du kommer arbeta med det du sätter fart på en bra bit in på nästa år innan du känner dig helt klart med satsningen.

Och så var det pengarna… Ja, det kan sannerligen ha varit en del funderingar sedan i slutet av mars. Men nu i augusti är det slut på frågetecknen och osäkerheten i att inte veta vad som väntar dig gällande inkomster och ekonomi. Mars, energiplaneten nummer ett, befinner sig i ditt inkomsthus och det kommer ske massor! Han ser till att elda fart i allt gällande dina bankkonton och dina tillgångars värde redan från och med den 2 augusti. Han kommer arbeta med ditt ekonomiska område ända fram till slutet av september så saker och ting kommer hända nu! Saturnus, den bistre och superstränge planeten som kräver ordning och reda, har befunnit sig retrograd sedan i slutet av mars månad. Han befinner sig också i ditt inkomsthus och har troligen fått dig att vrida och vända på hur du skulle lägga upp bästa möjliga inkomstplan. I mitten av augusti släpper han dig äntligen fri och framåt. Du kommer nå klarhet och med Mars hjälp blir det fart och ordning! Priset du måste betala för högre lön och ekonomiskt lugn? Mer arbete och ansvar på ditt bord! Jag hoppas du vilat ordentligt under sommaren, Skorpionen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..