Arbete och pengar, augusti 2016- Skytten

Kraftperioden fortsätter, nu med stänk av glamour!

Du har redan tidigare under året haft besök av kickstarter-planeten Mars i ditt eget tecken. Effektivt värre men ack så tråkigt för din vandrarlust. Perioden då Mars sist besökte ditt tecken var 6 mars-27 maj. Tillsammans med strikte och ansvarsfulle Saturnus i ditt tecken kan du under våren ha tittat på ditt skrivbord eller jobbschema och skakat på huvudet. Hur var det möjligt att du, zodiakens frihetsälskande skapelse, inte längre vare sig reste eller roade dig? Du tycktes bara ha tid för arbete och ansvar. En liten vilotid kom under juni och juli då ditt schema lättade en aning. Jag hoppas att du njöt och vilade i fulla drag!

Från och med den 2 augusti flyttar energiske Mars in i ditt eget tecken igen. Detta kommer ge dig en imponerad effektivitet och energi på arbetet och gällande personliga projekt som du har på gång. Denna rivstart är fantastisk men var noga med att påminna dig om att lägga in egentid och vila. Mars kommer ge dig massor att göra på jobbet under hela augusti och nästa hela september. Med Saturnus i ditt tecken under denna tid, samt ända fram till och med 2017, är kraven på dig själv höga. Du kan lyckas nå höjdpunkter i din karriär som du kommer minnas för livet, men endast om du använder dig av ett minutschema. Låter inte alls som du, eller hur? jobba med denna period för att åstadkomma så mycket som du vill, längre fram kommer lugnare tidsperioder då du kan vila och njuta av allt det du åstadkommer nu.

Det finns tack och lov några ljuspunkter på himlen också. Den första kommer ge dig roligt och lite mer glamour till arbetsvardagen än bara utsikten över dina pennor och anteckningsblock: Venus. Vackra Venus kommer befinna sig i ditt tionde hus den 5 augusti- 30 augusti. Du kanske visserligen har ett arbetsschema som är proppfullt men några av de uppbokade timmarna kommer utgöras av branschevent och mingel där du kan få sätta på dig något snyggt och, faktiskt, känna dig som du ska på fest. Venus ger dig glamouren och harmonin du saknat. Din personliga charm kommer stiga några hundra grader och folk du möter i karriärsammanhang kommer både imponerat lyssna och kika efter dig. Som balsam för själen efter allt arbete du uträttat.

Den andra ljuspunkten är att Saturnus, som befunnit sig retrograd sedan slutet av mars, från och med mitten av augusti ger dig grönt ljus gällande hur du ska lägga upp dina planer. Du kan ha fått en del olika bud eller idéer gällande ditt arbete och kanske känt en osäkerhet kring hur du kommer arbeta under hösten. I augusti klarnar det och du kommer känna ett lugn i att veta vilken väg du ska ta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..