Arbete och pengar, augusti 2016- Stenbocken

Affärsänglar, passiva inkomster och hemliga projekt

Nymånen den 2 augusti äger rum i ditt åttonde hus. Pengar som kommer från annat håll än din egen ficka får en chans att leta sig in i ditt liv. Detta är en ypperlig tid för att leta efter en affärsängel, ansöka om ett företagslån eller kanske se till att sätta fart på ett projekt som kan ge dig passiva inkomster.

Fullmånen den 18 augusti aktiverar ditt andra, ekonomiska hus. Detta sammantaget med nymånen den 2 augusti gör att hela augusti för din del faktiskt färgas av tankar och händelser kring det ekonomiska. Den 18 augusti kan du avsluta ett projekt som du arbetat med under det senaste halvåret, möjligen ända sedan i början av februari. Det ligger troligen något nytänkande eller tekniskt kopplat till det du arbetat med det senaste halvåret. Fullmånen äger rum i Vattumannen, uppfinnartecknet och de som går i fronten för att våga ta in nya vägar att lyckas. Alla former av samarbeten i grupp med andra som har samma intressen som du kan också bli aktuellt. Uranus befinner sig i en fin aspekt till fullmånen vilket ytterligare förstärker de goda vibbarna gällande gruppsamarbeten, välgörenhetsprojekt och produkter som rör teknik eller internettjänster.

Energiknippet Mars befinner sig från och med den 2 augusti i ditt tolfte hus. Med Mars i utlandsälskande Skyttens tecken är det möjligt att du ansöker till globala företag eller planerar för en internationell lansering av något du arbetat med. Det är mycket möjligt att du hade tankar i dessa banor redan tidigare under året, 6 mars- 27 maj, men att du sedan la ned planerna en aning under sommaren. Nu är du tillbaka i samma tankespår. Det tolfte huset signalerar att det du gör är något som du kanske håller en aning hemligt för omvärlden. Kanske vill du inte att en nuvarande chef ska få reda på att du tittar på andra arbetsalternativ eller så arbetar du med ett projekt som du av rättighetsskäl håller väl dolt för andras ögon. När Mars flyttar in i ditt eget hus den 27 september tycks du redo att visa världen vad du arbetat med bakom stängda dörrar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..