Arbete och pengar, augusti 2016- Vattumannen

Nu flyter samarbeten med andra äntligen!

Nymånen den 2 augusti kommer med nyheter och möjligheter gällande ett samarbete eller partnerskap. Nymånen äger rum i Lejonets tecken. Detta signalerar att det projekt du får fart på har något att göra med kreativa yrken eller underhållningsvärlden. Produkter och tjänster riktade mot barn är också möjliga alternativ. Det du startar kring den 2 augusti kommer färga ditt kommande halvår och ge dig något mycket spännande och roligt att ta tag i.

Vattumannen är alltid intresserad av nytänkande, gruppsamarbeten och välgörenhetsprojekt. Just dessa områden kommer prägla augusti för din del! Mars kommer flytta in i ditt elfte, nätverkande, hus den 2 augusti och han stannar där till och med slutet av september. Du kommer troligen springa benen av dig när du går på olika event, mingel och bjudningar. Det verkar som du går för att tala och lära dig om olika tekniska lösningar eller smarta nätprodukter eller för att sluta samman med andra för ett gott syfte.

Strikte Saturnus befinner sig också i ditt elfte hus. Efter en retrograd period sedan i slutet av mars som troligen innebar att du kanske saknade riktning gällande hur du ska förhålla dig till grupper, klubbar och människor som du möter genom dina intressen, så kommer du nu finna en struktur för hur du vill arbeta med andra. Det gröna ljuset från Saturnus kommer från och med mitten av augusti. Om du haft utmaningar med äldre, konservativa röster eller kanske företagsledare som satt väldigt höga krav på dig i arbetet, kommer det nu bli mycket lättare att komma överens och samarbeta sida vid sida. En sådan lättnad, eller hur?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..