Arbete och pengar, augusti 2016- Fiskarna

Du tävlar om framgång- och tar troligen hem hela segern!

Tjoho, vilken fart det blir på jobbet när augusti sätter fart! Nymånen den 2 augusti äger rum i ditt sjätte hus. Ditt dagliga arbete och dina jobbrutiner får en nystartschans som heter duga. Med nymånen i kreative Lejonet kan det bli du som får en chans att sjösätta ett projekt som har att göra med konst, skrivande eller uppträdande såsom dans eller sång. En nymåne startar en process som avslutas cirka ett halvår senare, då en fullmåne i samma tecken äger rum. Under det kommande halvåret väntar dig nya kreativa lösningar på arbetet. Bli inte förvånad om din chef meddelar att ni kommer börja arbeta med nya system för ordning och reda på kontoret eller om du från och med hösten kommer få arbeta fram en mycket detaljrik plan för en kommande produktlansering.

Energiske Mars flyttar in i ditt tionde hus den 2 augusti. För din del betyder det att din karriär kommer bli vrålhet under hela augusti men även under nästan hela september. Mars är krigarplaneten och även om du är känd för att vara en mjuk själ så kommer din tävlingsinstinkt att få sig en rejäl energiinjektion under den här perioden. Tack vare Saturnus vistelse genom ditt tionde hus är du redan superstrukturerad och även om du sedan slutet av mars kanske vacklat en aning gällande exakt riktning för din karriär kommer detta snart vara ett minne blott. Saturnus ger dig grönt ljus från och med mitten av augusti. Nu har du disciplin, förmåga och vinnarmentalitet för att ta hem alla segrar i din karriär. Om du satsar kan du ha fått både ett bättre arbete, erkännande inom din bransch eller landat ett spännande jobbprojekt när oktober kommer.

Särskilt goda nyheter gällande din karriär väntar dig den 20-24 augusti.

Det enda smolket i bägaren? Du trycker gasen i botten som om det hänger på ditt liv. Om du ska orka detta tempo minns att lägga in vilodagar och egentid för att kunna njuta lite av dina framgångar också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..