ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 VÄDUREN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Jupiter befinner sig i ditt sjunde hus och ger dig chans till både blommande kärlek, massor av sociala händelser och goda förutsättningar att hitta en hjälpsam duktig affärspartner. För kärlekstörstande singlar är detta ett fantastiskt år då det är mycket troligt att du möter den rätte/rätta.

Vågen styr det sjunde huset. Han älskar kort sagt de relationer vi har till våra nära, relationer vi får när vi dricker ett glas tillsammans med nya bekanta på ett dop eller bröllop, och relationer vi har till agenter, affärspartners och företrädare som t ex advokater. När Jupiter sprider sin glans och lycka över det sjunde huset kan det föra med sig flera lyckliga händelser: Många som befinner sig i en harmonisk kärleksrelation bestämmer sig för att säga ja till varandra. Andra som inte kommit lika långt träffar en kärlek som känns som den rätte att gifta sig med. Många gånger lever man i en relation som upplevs som ett äktenskap, t ex genom samboskap. De Vädurar som redan lever i en fast relation kan känna det som om de får en riktig energikick, nästan som att återuppleva förälskelsens första fas. Kärleken blomstrar och du befinner dig i en period av kärlek som du inte upplevt på tolv år. Rent socialt skulle man nästan kunna kallas för lite sällskapssjuk. Det är ju så roligt med fester, middagar och bjudningar så varför inte ha dem lite oftare?

Vågen älskar rätt och riktigt och att skapa balans i alla sina relationer. Med hans förkärlek för balans kommer han att blanda upp ditt liv i lika delar kärlek och socialt liv med konkreta åstadkommanden. Jupiter styr ditt nionde hus där man finner högre utbildning, religion, resor och filosofi. När dessa två energier nu blandas är det mycket möjligt att det nionde husets internationella del påverkar dina relationer. Du kanske förälskar dig i en utlänning, träffar kärleken vid en utlandsresa eller på ett meditationscenter. Böcker och kunskap kan likaväl vara den sammanbindande faktorn för relationer du skaffar dig inom affärsvärlden. Kanske behöver du en agent, advokat eller annan företrädare för att hjälpa dig med dina åtaganden inom arbetet. I år har du goda förutsättningar att hitta precis rätt person att hjälpa dig.

Om det har funnits något som skavt i relationerna kommer Jupiter i Vågen att hjälpa dig till balans och att rättvisa skipas. Likt Vågen väger man rätt och riktigt i vågskålar och motiveras av att nå precis den punkt där båda parter känner sig nöjda och tillfreds. Relationer till nära familj, affärspartner och make/maka präglas av att rättvisa skipas.

3
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00