ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 OXEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Jupiter i det sjätte huset öppnar för möjligheter och tur vad beträffar hälsa, arbete och personer du anställer. Det sjätte huset talar också om arbetsmiljön och hur den ser ut. När den skönhetsälskande Vågen får ta sig en titt är det som om en inredningsexpert kommit på besök. Blommor, tavlor och kanske lite ommöblering kan göra din arbetsplats så mycket trevligare. Det Vågen vidrör känns vackert och rent.

Jupiter kan föra med sig nya arbetsuppgifter och människor som känns annorlunda jämfört med vilka du arbetat med hittills. Du kommer troligen se en ökad ström människor passera ditt arbetsliv det här året och många av dem kanske inte kommer från ditt eget land. Jupiter är en entreprenör av internationella mått och språk av alla olika slag kan komma att höras på jobbet eller i telefon när du ringer upp nya kunder, klienter eller medarbetare. Vågen och Jupiter är särskilt förjusta i diplomater, konstkritiker samt de som arbetar inom konst, mode och skönhet men också juridik. Bli därför inte förvånad om du får anledning att ha mer kontakt med personer inom dessa områden under ditt Jupiter-år. Grundstenen i allt arbete präglas av stor känsla för balans och rättvisa. Om du är chef, kom då ihåg att behandla alla dina anställda lika på alla sätt. Då kommer de alla att dra åt samma håll som du och harmoni råda på arbetsplatsen. Kanske får du till och med höra att du skapat en avundsvärd arbetsplats och att fler vill arbeta för dig.

Det sjätte huset styr din hälsa och med Jupiter på besök i ditt hälsohus finns det två vägar att ta. Jupiter kan hjälpa dig att ta bättre hand om din hälsa, om det är det du behöver. Men han kan också se till att du går en aning till överdrift med det du tar dig an. Som tur är finns balanserade Vågen vid din sida. Han ropar åt dig att ta hand om dig för skönhets skull. En hälsosammare diet för att komma i de där snygga smal-jeansen du inte fått på dig på åratal är Vågens melodi. Med Vågens hjälp tar du dig an ditt projekt hälsa med lagom dos istället. Jupiter kanske lockar dig med massor av god mat och vackra bufféer, men Vågen hjälper dig att tänka två gånger innan du kastar dig över alla godsakerna.

Oxen älskar god mat, vacker inredning och lyx och flärd. Detta är områden som Jupiter i Vågen också förförs av. De tillställningar vi kan se Oxen på i år är troligen lyxiga event, konferenser och inredningsprojekt där kanske matlagning, rättviseprojekt, musik och kultur får ta plats.

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00