ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 TVILLINGARNA

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Jupiter befinner sig i ditt femte hus och det är dags för ett år av roligheter, romantik och nöjen. Vågen älskar det sociala livet; fester, kulturella tillställningar, skönhet och vackra kläder i en härlig blandning. Jupiter vill att du tar lite timeout från plikter och satsar på att roa dig. Om skönhetsindustrin, inredningsbranschen eller modevärlden lockat dig på din fritid är detta året då du kan göra din kunskap till något mer om du satsar. Det är inte ofta man får en chans att skapa ett yrke av det man älskar, men i år har du verkligen möjlighet att skaffa dig en inkomst på sådant du älskar och brinner för. Jupiter hjälper dig mer än gärna i utlandet. Paris, New York eller Milano – ta tillfället i akt och res för att låta dig inspireras av sköna platser, konst och mode. Återvänd sedan hem för att begrunda dina intryck och skapa något eget. Att vara entreprenör är tufft men med Jupiter vid din sida får du en extra skjuts av tur och lycka. En känsla av att segla fram och hitta rätt kontakter vid rätt tillfällen. Det enda du behöver tänka på är att följa det som ger dig glädje.

Du kommer att möta mycket nytt och spännande folk i år. Fester, event och familjehögtider kan äga rum i utlandet eller så är värdparet av utländsk härkomst. Oavsett var bjudningarna hålls, så kommer inredningen, detaljerna kring festarrangemangen såsom inbjudningskort och partydekorationer, att vara vackra. Utsökta, rent av. Bland gästerna kan också finnas en flirt som intresserar dig mer än andra. Personen ifråga är troligen diplomatiskt lagd, en gentleman med internationell flair. Vågen sägs vara det vackraste tecknet i zodiaken, så bli inte förvånad om din date drar blickarna till sig. Det kanske inte är ditt mest seriösa kärleksår – du förförs av skönhet och vill mest ha roligt. Det är mycket möjligt att det passerar ett antal flirtar i ditt liv innan du satsar lite extra på en av dem. Även om kärleken startar på ett mer lekfullt sätt så har dock din kärlek alla chanser att utveckla sig till en seriös relation med tiden.

Jupiter i det femte huset gynnar din kreativitet. För bästa möjliga utdelning inom det området ska du kika närmare på mode, skönhet och konst. Alla områden där en blick för balans och harmoni behövs är områden där du kan briljera. Tvillingarna älskar kommunikation i alla dess former. I år ska du tala om internationell rättvisa, skönhetsprojekt och affärsidéer via sociala medier. Det finns roliga och smarta möjligheter där. Skriv en bok om något som ligger dig varmt om hjärtat! Sikta också mot världen som marknad. Varför låta det egna landets gränser begränsa drömmarna? säger Jupiter och packar sina idéer och projekt i en väska och beger sig ut på försäljningsturné.

Det femte huset styr även barn och fertilitet. Om du har längtat efter att få se det där plusset på stickan ska du satsa på att bli mamma i år. Om du redan har barn kommer du se att extra mycket tid och kärlek läggs på barnen och att du får mycket glädje tillbaka av dina telningar. Kanske väljer du att stödja någon välgörenhetsorganisation som gör nytta för barn ute i världen.

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00