ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 KRÄFTAN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Jupiter är på besök i ditt fjärde hus. Din familj, ditt hem och ditt känsloliv får sig en dusch av ”låt oss göra allt större, finare och vackrare”. Jupiter älskar överflöd och lyx och när det kommer till hemmet tittar man gärna på nya boendealternativ. Kriterierna är att det ska kännas större och bättre. Lite grandiosare än det man redan bor i, kan man säga. Detta kan ta sig uttryck på två sätt. Antingen beger du dig ut på nätet eller till shoppingcenter för att uppgradera ditt hem genom att införskaffa målarburkar, nya möbler eller kanske en slägga för att slå ut en vägg och skapa större rum där hemma. Alternativt så byter du och din familj faktiskt adress. Resultatet blir att när Jupiter passerat genom ditt fjärde hus bor du på ett sätt som känns nytt.

Jupiter och Vågen i samarbete kommer ge dig en förfinad smak. Du trånar troligen efter mer dyrare märken och produkter än vanligt och du vill föra in en påkostad känsla i hemmet. Balansen i färgtonerna är väl avvägd för att en känsla av harmoni och exklusivitet ska råda där hemma. Dyrt är inte alltid lika med god smak men i år föreligger en lite större risk än vanligt för att du faktiskt skaffar något mer påkostat. Om du länge drömt om ett hem eller en övernattningslägenhet på en annan ort, kanske vid Medelhavet, så är detta året då du har alla chanser att göra slag i saken. Alternativt kanske du bestämmer dig för att bo utomlands under en period.

Du kommer troligen att arrangera t ex flera middagsbjudningar och glöggmingel i ditt hem. Att träffa familjen oftare är likaså något som Jupiter i det fjärde huset uppmanar dig att göra. Familjelivet och relationerna inom familjen stärks, och om där förekommit dispyter eller osämja tidigare är det så mycket lättare att klara ut de sakerna nu. Din familj kan växa genom bröllop och barnafödslar.

Det fjärde huset styr det förgångna och det man varit med om som liten. Föräldrarna, särskilt mamma och mormor står i centrum i det fjärde huset. Att fundera över hur det var när du var liten, hur relationen till din mamma tagit sig uttryck och att försöka läka känslomässiga sår med rötter i det förgångna är sådant du kan tänkas göra i år.

2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00