ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 LEJONET

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Lejonet älskar nöjen. Att få svänga med svansen och hålla ett glas champagne i handen på något lyxigt kalas är verkligen hans melodi. Jupiter styr Lejonets nöjeshus och när han nu befinner sig i det tredje, kommunikativa, huset blir det fart och nöjen kring allt som har att göra med syskon, kommunikationer och tal och skrift. I år är det mycket möjligt att din bil eller annat transportmedel som du använder dig av uppgraderas. Du vill resa på ett bättre, coolare sätt antingen det gäller tåg, flyg eller den egna bilen. Många resor både inom och utom landet kan bli aktuella. Det tredje huset gynnar de närbelägna resorna du gör i det egna landet medan Jupiter gärna vill boka biljett till Rio eller Shanghai. Allt som är långt borta och annorlunda älskas av Jupiter! Det är mycket troligt att dina resor görs för att du ska ta del av ny information eller kanske gå en kurs om nätentreprenörskap eller nätverk.

Kommunikation, PR, försäljning, marknadsföring och sociala medier styrs alla av det tredje huset och det är här du ska lägga in en stöt i år. Alla former av informationsflöden, antingen du vill debattera ett viktigt ämne eller sälja en produkt, får hjälp och tur av Jupiter. Han vill sprida dina ord och ditt tal i hela riket och gärna utanför landets gränser också. Om du inte i vanliga fall håller föredrag eller ger kurser är detta året då du kanske får ställa dig framför en grupp för att tala om rättvisa, lag och moral eller engagera dig i välgörenhetsprojekt med internationell anknytning. Likaså är det möjligt att du sätter dig i skolbänken för att lära dig mer om något för dig viktigt ämne. Lejonen briljerar ofta inom kreativa yrken såsom att skriva böcker eller musik. Det tredje huset är känt som författarens och journalistens hus. Lejonen har goda förutsättningar för att skriva en bok som får uppmärksamhet och kanske till och med sätter fart på en karriär som författare. Kanske börjar du twittra om ditt skrivande av böcker eller musik.

Syskon och grannar styrs av det tredje huset. Relationer till dessa kan bli varmare och glädjefullare under året. Fler sammankomster med grannar och syskon är också aktuella. Kanske bara för att umgås, men också för att tala ut om saker och ting. Grannsamverkan och gemensamma projekt med grannarna, såsom att plantera en gemensam trädgård på bostadsrättsföreningens bakgård, kan bli aktuellt. Generellt gynnas alla relationer av att man fokuserar på rättvisa. Är det istället rent konkreta insatser, som att ta hand om gårdsmöbler eller annan gemensam egendom, har behovet av rättvisa också ett finger med i spelet, men också harmoni och balans.

2
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00