ANNONS

Korrekturen klar!

/

Ja! Det är gjort. Korrekturen för ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” är mailad till HarperCollins. Jag kan dra en lättnadens suck.

Nu ska min redaktör Lisa gå igenom mina ändringar. Det var tack och lov inga större ändringar det handlade om, snarare en form av omflyttning av vissa kapiteldelar och sedan förtydligande i texten. ”Låt stjärnorna leda dig… ”är menad att passa alla, oavsett tidigare kunskaper inom astrologi. Den är full av datum för kommande år. Tillsammans med enkla scheman kan man lätt slå upp sitt stjärntecken och se vad som väntar på nymånar, Mars- och Venus-transiter samt, givetvis Jupiterbesök. Saturnus är också med och en guide till alla livstopparna inom de tolv livsområdena.

Jag har aldrig sett en sådan här astrologimanual tidigare. Det var därför jag ville skriva en själv! Efter att bland annat ha skrivit 144 olika tolkningar av Solens inverkan på de tolv olika stjärntecknen var jag dock beredd att hoppa ut genom fönstret. Det var ett oerhört monotont arbete! Men jag tror att ni kommer tycka om det!

Jag har försökt att skapa den här boken med utgångspunkt att den ska ha en livslängd som är så lång som möjligt. Annars ger man ju oftast ut horoskopböcker för just det kommande året. Den här ska, i likhet med Happytown, sträcka sig längre än så. Mycket längre faktiskt.

Nu återstår en vecka av semestern, som knappt blev någon semester… Men som det sades i någon film ”Vi hade i alla fall tur med vädret”. Dessutom får jag ju leva min dröm: skriva böcker!

Fortsatt glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00