ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 SKYTTEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Den glade optimisten Skytten slänger gärna kappsäcken över axeln och beger sig ut på äventyr. Med nyfikenhet på allt och alla suger Skytten åt sig av allt nytt han hör och ser. Det är precis vad Skytten ska få göra i år. Skyttens egen styrare, Jupiter, befinner sig i det nätverksälskande, elfte huset. Detta är en signal till Skyttar att snabbt se till att smartphones eller en gammal hederlig adressbok alltid finns tillgänglig. Antalet nya kontakter som kommer in i Skyttens liv kommer att bli väldigt många och du bör inte missa en enda av dem. De personer du möter genom nätverk och organisationer kan komma att hjälpa dig att ta ett enormt kliv närmare dina drömmar. Likaså kan du hjälpa andra och på så sätt skapa god karma. Det är ett givande och tagande, ett mailande och ringande och ett allmänt socialt år. Gör dig redo för att bege dig iväg på företagsmingel, cocktails och informationsträffar.

Jupiter i Vågen intresserar sig gärna för moraliska frågor och rättvisa. I det elfte huset ger detta många möjligheter att engagera sig för andras väl och ve. Välgörenhetsprojekt som hjälper barn, djur och fattiga kommer troligen att locka dig mer än vanligt. Om du engagerar dig, eller rent av tar initiativet till att starta en egen organisation, kommer du snart att märka att allt gott du ger ut, också kommer tillbaka till dig. Skyttar är givmilda av naturen, så detta drag är på intet sätt något nytt, men i år blir det än mer utpräglat än tidigare. Skyttens personlighet kan få en framträdande roll i olika sammanslutningar och organisationer eftersom Jupiter styr Skyttens ego och utseende.

I det elfte huset vill man gärna vara uppfinningsrik och gå emot strömmen. Skyttarnas visioner är störst i hela zodiaken. Bilden av kentauren, hälften människa, hälften häst, som skjuter pilar mot himlen är mycket talande för hur Skytten tar sig an livet. Med Jupiter i det elfte huset kommer många Skyttar att vara beredda att gå nya, oupptrampade vägar. Skyttarna kan i år vara initiativtagare till nya sammanslutningar som kämpar för rättvisa ute i världen, samtidigt som Skytten själv gynnas. Vill du lära dig mer om teknik, internet och nya sociala medier kan detta också vara det som de klubbar och möten du besöker riktar in sig på. För Skyttens del blir erfarenheten rolig och omväxlande, då det troligen finns utlandsresor och stora möten och mässor med massor av nytt folk att bekanta sig med under året.

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00