ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 STENBOCKEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Hej karriär-år! Jupiter i Stenbockens tionde hus lovar att den hårt arbetande Stenbocken får lön för sin möda. Om det är något år som det verkligen finns potential för att hitta och få sitt drömjobb så är det detta! Arbetsgivare och VIP-folk inom branschen ser plötsligt vad Stenbocken är kapabel till och nu är höjdarna plötsligt beredda att ge honom en chans. Ett stort kliv upp på karriärstegen är möjligt i år.

Jupiter är Stenbockens andliga planet så det finns nästan en ”kosmisk plan” bakom det som kan ske vad gäller arbetet i år. Allt man en gång gett ut i energi återvänder till en. Det skapas en form av balans och rättvisa. Vågen och Jupiter är stora förespråkare av god moral och att rättvisa skipas. Med betoningen på Stenbockens andlighet kan ämnen såsom meditation, healing och alternativa terapier, t. ex drömterapi, komma att få betydelse i karriären. Antingen arbetar Stenbocken med det eller så vägleder det honom rätt. En duktig helare eller andlig vägledare kan också lämna viktig vägledning.

Stenbocken är verkligen zodiakens streber. Den arbetar med målbilder från vaggan kan tyckas. Outtröttligt kämpar den på mot sina bergstoppar. Inte undra på att Stenbocken faktiskt är det tecken som styr just det tionde huset. Det är deras hem, kan man säga. Om en Stenbock, mot all förmodan, inte vet vilken väg han ska ta i år så kommer Jupiter att bistå honom. För karriärförvirrade Stenbockar utlovas möjligheter att nya vägar visar sig. De som redan vet vad de vill uppnå får chans till draghjälp uppåt.

Det är mycket möjligt att Stenbocken intresserar sig mer för arbeten som har att göra med internationella kontakter och som innebär resande i tjänsten. Jupiter tänker alltid stort och i år tycker han att Stenbocken ska göra likadant. Varför inte sälja produkter utomlands? Öppna en filial i grannlandet eller satsa på tv för att sprida kunskapen om Stenbockens expertis. Med Jupiter i Vågen är konst, kultur och mode heta ämnen att sprida via tidningar, böcker, tv och podcasts.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00