ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 VATTUMANNEN

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Jupiter i det nionde huset innebär att alla de ämnen som Jupiter själv är beskyddare av blir aktuella för Vattumannen. Dessa är högre studier, möjligheten att betrakta och, kanske, omvärdera sin livsfilosofi, resor till länder som är helt annorlunda från vårt eget, skrivande och juridik. Vattumannen reser troligen mer än vanligt i år. Möjligheterna kan komma närmast slumpmässigt och lite som genom tur. Det är Jupiter som står bakom det hela. Vattumannen är ofta väldigt intresserad av och engagerad i olika sammanslutningar, klubbar och organisationer. Ibland är syftet att uppnå ett högre gott för andra, ibland är det inriktat på att samla människor kring något gemensamt intresse, såsom teknik, kläder eller social status. I år kan resor i grupp med nytt folk bli aktuellt. Resorna går troligen utanför landets gränser och väl på plats är det inte säkert att det bara lapas sol eller vilas. Det är istället mycket möjligt att Vattumannen reser för att förkovra sig i något. Internationell arkitektur, healing, mänskliga rättigheter och barnorganisationer kan intressera dig mer än vanligt. Jupiter i Vågen betonar starkt rättvisa och lag och moral. Insatser för att hjälpa människor i drabbade länder kan vara något som engagerar Vattumannen mycket. Men likaså kan Vattumannen resa iväg för att lära sig ett nytt språk eller läsa en utbildning vid ett utländskt universitet. Det kan också mycket väl vara Vattumannen själv som ställer sig inför skolklasser och universitetsgrupper för att berätta om sina, oftast, nydanande idéer.

Jupiter tycker mycket om det skrivna ordet. I böckernas värld hittar han all information som han ständigt törstar efter. Vattumannen har väldigt ofta nya teorier om allt mellan himmel och jord. Det kan handla om hur man tar en inredningsdetalj och gör om den så att den blir som en ny accessoar för hemmet, eller det kan handla om att vissa grupper i samhället borde få åtnjuta andra typer av rättigheter än de tidigare gjort. Om det är något tecken i zodiaken som är redo att höja fanan och trampa runt i demonstrationståg för att få till förändringar, så är det Vattumannen. Men Jupiters hjälp är det här året det perfekta för att basunera ut sina tankar och idéer i en e-bok, i radio eller kanske via sociala medier såsom en podcast eller en blogg. De frågor som tas upp kan via dessa medier nå långt ut i världen, och till och med i slutändan bli starten på en ny karriär för Vattumannen.

I det nionde huset finns prästerskapet och livsfilosofi. En resa, antingen den är mental eller går till ett annat land, kan få dig att omvärdera ditt liv och dina värderingar. Jupiter drar gärna upp rullgardinen så att du kan se utsikten från ovan och från nya perspektiv. Det kan bli ett år då du är mer öppen för att ta in andras åsikter utan att döma dem för hårt.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00