ANNONS

Här har du din tur 2016/2017 FISKARNA

/

Gäller för perioden den 9 september 2016- 10 oktober 2017

Vad är mitt och vad är ditt? Fiskarna har ett år av fokus på gemensamma tillgångar framför sig. Skulder, arv, försäkringsutbetalningar och skatter är sådant som styrs av det åttonde huset. Det kanske inte låter så roligt att fokusera på pengar, men faktum är att det här året kan bli ett toppenår för att reda ut en ekonomi som varit skral eller för att få fart på en gemensam ekonomi som man har med en partner eller make/maka.

Det åttonde huset kallas ofta ”huset för andras pengar”. De här pengarna kan komma från en bank via ett banklån, eller från en försäkringsutbetalning, en kommission för rättigheterna till en produkt man skapat eller från försäljning av gemensam egendom såsom en fastighet eller en båt. Ofta kommer pengarna i större summor och ofta passerar de bankkontot snabbt. Man kanske får in en köpeskilling för att man sålt ett hus och kan då återbetala sitt huslån eller alternativt kanske man får ett arv och bestämmer sig för att låta den där drömmen om en jordenruntresa gå i uppfyllelse. Pengarna används med andra ord många gånger till att just uppfylla drömmar. Om det har funnits problem och svårigheter kring ett arvsärende kan det få sitt avslut nu, även om det tycktes som om så aldrig skulle kunna ske.

Det åttonde huset styr även över sexualitet och psykologisk transformation. Eftersom Jupiter styr Fiskarnas karriärhus finns en koppling mellan alla de ämnen som det åttonde huset symboliserar och vad Fiskarna arbetar med, vad som är deras karriärfokus. I år kan det vara allt från att arbeta på bank med fonder och ekonomisk förvaltning till att fokusera på människans inre potential. Just frihet och rättvisa finns där i bakhuvudet när Jupiter befinner sig i balansens tecken, Vågen. Hur man skapar balans i relationer, inte låter sig påverkas av andra viljor och begär och hur man ryter ifrån och står upp för sig själv,  blir aktuellt för Fiskarna att fundera över.

Fiskarna är väldigt bra på att både grubbla och prata länge och väl om det som en gång varit. De har lite svårt att släppa det förgångna. Detta drag kan tyvärr ibland sätta käppar i hjulet istället för att hjälpa dem framåt. Med Jupiter finns risk för att detta ältande går överstyr, men innebär också en möjlighet för Fiskarna att verkligen tar ett kliv framåt, sätta gränser och bli av med beteenden som för länge påverkat och styrt deras liv. Rätt använt kan året ge Fiskarna en chans att rensa ut relationer som inte längre fungerar, en svartsjuk partner, krävande syskon eller giriga delägare i ett dödsbo.

2
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00