Hösten stora planer

Idag är den officiella semestern slut för min del. Det blev mycket mindre semester än jag planerat.  En stor del av sommaren tillbringade jag på ett kafé i Stockholm. Jag drack latte, åt chokladbollar och korrekturläste ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. Det åskade lite, regnade ibland och turister passerade utanför fönstret. Men mest stekte solen och det blev en svensk sommar på sitt bästa humör. Några läsare kom fram och hejade när jag satt och skrev eller var ute och gick, vilket var roligt. Det är ju för er jag skriver!

Jag hade ett väldigt spännande möte mitt i sommaren också. Det har hänt massor av roligt på jobbfronten för mig och mycket snart ska jag berätta om alla nyheter.

Jag minns att jag en gång läste att Camilla Läckberg i en intervju sa något i stil med ”det var inte förrän den fjärde boken som det verkligen började flöda på”. Jag har haft den där meningen i huvudet sedan jag började ge ut böcker. Det är en stor tidsinsats man gör för skapandet av en bok och när man väl kommit över tröskeln att få se sin dröm publicerad handlar det om att man ska känna att man vill fortsätta på samma bana och nå nya läsare. Det vill jag!

I höst gör jag en satsning som jag hoppas leder till att jag kan titulera mig författare på heltid.

Mer om detta snart igen.

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

LOADING..