ANNONS

Min deckare- sommarnyheter

/

Jodå, en av nyheterna under denna sommar var att jag fick läsa lektörsutlåtandet om min deckare. Jag skrev om deckaren HÄR tidigare. För massor av år sedan när jag skickade ut deckaren till flera bokförlag vet jag att ett annat välkänt förlag la ut manus på lektör också. Det är ett bra tecken. En lektör kostar pengar och förlagen bekostar inte en sådan bedömning om det inte anser att det inte finns något spännande i manus. Den lektören, samt den som läste för HarperCollins del under sommaren, gav mig tummen upp. Det finns något i deckaren. Men, det krävs omarbetningar och vissa saker i historiens struktur att tänka på.

Jag har fått en del att bita i samtidigt som jag är väldigt motiverad att ro detta i land. Med tanke på andra spännande jobbprojekt som redan är på gång, har jag gett mig själv lite extra tid för att pyssla med ”deckarspåret”. Först på tur står astrologiböckerna och Fortunatas Profetia i samarbete med Type & Tell. Och så ytterligare en kul sak som jag måste behålla för mig själv ytterligare en liten tid.

Ibland kan man ju fråga sig om världen behöver fler deckarförfattare? Men jo, en till sådan behövs nog= yours truly! Ha, ha!

Fortsatt glad fredag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00