Bästa datum kommande månader!

Hösten lovar oss goda nyheter på stjärnhimlen. Här kommer redan nu en tjuvkik på de vackraste dagar som väntar oss, inklusive årets absolut bästa dag!

Markera dessa datum i era kalendrar och förvänta er goda ting vid dessa datum!

Lördagen den 27 augusti- Venus i konjunktion med Jupiter. Ni finner betydelsen av mötet i veckohoroskopet HÄR.

Fredagen den 2 september- Merkurius i konjunktion med Jupiter. En dag då vi kan resa tillbaka till en plats vi älskade men inte besökt på länge.

Årets bästa dag: Måndagen den 26 september- Solen och Jupiter möts i Vågens tecken.

Årets mest romantiska nymåne: lördagen den 1 oktober. Förlova eller gift dig denna dag och du får en romantiskt, närmast magisk dag. Jupiter befinner sig i konjunktion med den här nymånen i den seriösa kärlekens och den stora harmonins tecken, Vågen.

Lite pepp så här när sommaren börjar ta slut och arbetet kallar igen.

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. åh jag är våg född 6 oktober har nyligen blivit bekant med en fisk och hoppas att han är intresserad av mig mer än som vän?

 2. Ia skriver:

  Årets bästa dag är på min födelsedag den 26 sept!! Så spånnande!
  Jag hoppas att min vänskap med lejonmannen ska bli det rätta på riktigt…också en man med två sidor;) och jag är som jag är;)hihi!

 3. Åh jag är en vågflicka med födelsedag den 26 Sep! Önskar mest att min vänskap till en Tvillingman håller ställningarna… Puh för en Dr. Jekyll och Mr, Hyde- man! (men jag har liknande drag själv, äpplet faller inte långt från trädet). Shalom from Tel Aviv!

  1. Vad spännande! Jag håller tummarna för dig och din Tvillingman!
   Kram från Estocolmo :-)

 4. Pia skriver:

  Tack för härlig höstpepp! I september hoppas jag vara klar med ett bokmanus och då kanske jag ska satsa på att skicka iväg det till förlag på ”årets bästa dag” 26 september? Vad skulle du rekommendera för datum? Jag är våg med asc i jungfrun.

  1. Hej Pia!
   Du skriver att du är Jungfruascendent. Jag hade använt mig av den 1 september då. Nymåne i Jungfruns tecken, med fina aspekter till Jupiter och Merkurius. Merkurius är retro så om du redan haft kontakt med ett bokförlag så är detta en perfekt tid för att skicka iväg igen!
   Lycka till!
   Kram
   Helena

   1. Pia skriver:

    Tack Helena! Det är mitt första manus så har inte haft kontakt med något förlag innan. Då är det kanske bättre att vänta till Merkurius retrograd är över om jag förstått det rätt??

    1. Då hade jag satsat på den 26 september!
     Lycka till!

     1. Pia skriver:

      Tack! Jag gör det:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..