ANNONS

Årshoroskop 2017- arbete startar/pågår nu

/

Semestern är över. Alla tycks vara tillbaka vid sina skrivbord och man börjar plötsligt sukta efter mysiga höstkläder och te vid någon varm brasa.

Känns som jag kan sammanfatta sommaren 2016 med ordet solsken. En helt underbar sommar för oss som tillbringat den i Sverige. Jag minns ju hur jag under förra sommaren inte gjorde annat än använde regnrock, gummistövlar och paraply.

För min del väntar nu en hel mängd jobbsatsningar. Bland annat är det återigen dags att börja kika in i framtiden och börja arbetet med årshoroskopet 2017. Det brukar ta mig flera månader att skriva hela kalaset. Hög tid att starta nu alltså. Som vanligt siktar jag på att publicera hela årshoroskopet kring Lucia.

Mitt årshoroskop 2016 finner ni via denna länk!

Förutom detta är det dags att få ordning på de sista detaljerna i arbete med ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. Med en rätt seg september, då Merkurius backar, gissar jag på att manus går iväg till tryck i slutet av september.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00