ANNONS

Mode, skönhet, design

/

En gång i tiden startade jag en blogg som hette Lovable. Den var en del i en plan jag hade för att bli en utgiven författare. Bloggen gav mig mycket roligt och var den som fick mig att inse att astrologi var något som kunde betala räkningarna.

Bloggen bestod av en underlig blandning av inlägg om mitt skrivande, astrologi och, håll i er, brudmode! Jag älskade att skriva om Valentino och Elie Saabs vackra brudklänningar. Vackra spetsar och långa svepande tyger.

I höst tänkte jag experimentera här på bloggen. I nätentreprenörernas värld handlar allt om trafik. Nu vill jag både få skriva mer om vackra ting som jag älskar och suktar efter samt använda mig av en ny typ av samarbetspartner inom sociala medier.

Ni läsare kommer märka av att jag kommer länka till snygga ting. Vackra Venus lockas av olika saker, i olika tecken. Jag tänkte att det kunde bli en kul koppling mellan astrologi och mode/skönhet.

Jag har sett detta göras av exempelvis The Astrotwins och jag gillar det. Det ska bli intressant att se vad ni tycker.

Idag möts Venus och Jupiter. Skönhet och tur/entreprenörskap i en och samma ask. En utmärkt dag för att sätta fart med denna nya vinkling här på bloggen!

Vad gör ni för vackert idag?

Jag önskar er alla en härlig helg!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00