Mode, skönhet, design

En gång i tiden startade jag en blogg som hette Lovable. Den var en del i en plan jag hade för att bli en utgiven författare. Bloggen gav mig mycket roligt och var den som fick mig att inse att astrologi var något som kunde betala räkningarna.

Bloggen bestod av en underlig blandning av inlägg om mitt skrivande, astrologi och, håll i er, brudmode! Jag älskade att skriva om Valentino och Elie Saabs vackra brudklänningar. Vackra spetsar och långa svepande tyger.

I höst tänkte jag experimentera här på bloggen. I nätentreprenörernas värld handlar allt om trafik. Nu vill jag både få skriva mer om vackra ting som jag älskar och suktar efter samt använda mig av en ny typ av samarbetspartner inom sociala medier.

Ni läsare kommer märka av att jag kommer länka till snygga ting. Vackra Venus lockas av olika saker, i olika tecken. Jag tänkte att det kunde bli en kul koppling mellan astrologi och mode/skönhet.

Jag har sett detta göras av exempelvis The Astrotwins och jag gillar det. Det ska bli intressant att se vad ni tycker.

Idag möts Venus och Jupiter. Skönhet och tur/entreprenörskap i en och samma ask. En utmärkt dag för att sätta fart med denna nya vinkling här på bloggen!

Vad gör ni för vackert idag?

Jag önskar er alla en härlig helg!

Kramar

Helena

 1. Tack M och Ulrika Z för era värmande och uppmuntrande kommentarer. Det ska bli spännande att få rikta in mig på lite ögongodis också!
  Fortsatt glad helg!
  Kramar
  Helena

 2. M skriver:

  Vet du, jag tror det blir bra! Framförallt för att du gör något som du gillar. Gå dit hjärtat leder dig. Jag kommer antagligen att lära mig en del nytt :)
  Jag har städat och tvättat idag :) Plus att jag pysslar med sjuk katt.

 3. Det blir säkert lika trevligt att läsa din blogg när du utökar med ännu fler saker du tycker om. Och om du visste hur mycket av dina astroinlägg som stämt för mig det senaste året,jag ska sammanfatta det för mig själv för det är ganska makalöst.

  Jag ska ut i svampskogen idag men ska först också skriva blogg. Jag har en om min vardag eftersom min mamma har flera hörselproblem och har svårt att uppfatta allt via telefon numera. Och hon vill så gärna hänga med i allt vi gör, full fräs där med olika sociala medier fast hon är 78, underbart nu! Så hon älskar när jag skriver om mina dagar och lägger upp bilder, och det känns jättefint att göra det för henne. Plus bra för mig själv som också går mer och mer mot en skrivande person.

  Lycka till med allt och tack för en allts intressant och trevlig blogg!

  Ulrika Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..