ANNONS

Venus-vibbar

/

Välkommen till en ny era för mig och den här bloggen! Precis som jag skrev om i det här inlägget började jag med att skriva en blogg som blandade brudmode och vackra saker med skrivande och astrologi. Galen kombination, jag vet. Men mitt mål var att bli nätentreprenör och jag valde att följa min passion och se vad som utvecklade sig. Med Venus, skönhetens planet, vid min sida ska jag nu föra in en ny vinkling här på bloggen.

Jag har fått en rolig möjlighet att blogga mer om sådant som jag älskar, köper och använder. Både i hemmet och gällande garderoben. Det blir ett sätt för mig att visa upp en annan del av mig. Jag kallar det för ”Venus-vibbar”. Känns passande, eller hur? Hädanefter kommer jag lite då och då visa saker som jag tycker om, önskar mig eller köpt. Jag ska även visa er som driver en blogg hur ni också kan arbeta på samma sätt. Återkommer om ett specialinlägg om det och min nya samarbetspartner Apprl.

Nu till premiärinlägget- jag hoppas att ni ska tycka om det!

Det spöregnade när jag somnade och det spöregnade när jag vaknade. Efter en flytt från landet till staden för att arbeta, arbeta, arbeta sitter jag nu ihopkurad i en filt och skriver så att tangenterna glöder. Med Solen i nyttige Jungfrun har jag också lagt mig till med en ny lunchvana. Grön lunch bestående av baby spenat, avokado, lite ringlad honung, gurka, tomat och salladskrydda. Jag mår toppen av den här lätta lunchen!

DorothyPerkinstopp

Med massor av möten inbokade under hösten surfar jag vilt på kläder och då särskilt kavajer, byxor och kappor. Jag letar efter en kappa i stil med denna från Vila som jag fann på Zalando. När jag gick på Lina Forss release i förra veckan körde jag på kombon topp och kavaj. Den här toppen från Dorothy Perkins kommer jag tänka på några gånger. Verkar utmärkt festlig och lite skoj under en kavaj när det blir mer möten och kalas.

Som mamma tenderar man också att se mer fina saker till sitt barn än sig själv. Fastnade för den här söta tröjan från Soft Goat. Det ser så varmt och, ja, urgulligt, ut.

Har ni shoppat några härliga kappor till hösten?

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00