På förlaget

Innan jag blev antagen av ett bokförlag undrade jag alltid hur det såg ut innanför dörrarna på bokförlagen. Nu vet jag. På HarperCollins Nordic är det fullt av bokhyllor med böcker, böcker, böcker. Rummen till de anställda har glasfönster och det känns alltid lugnt.

Jag har varit på förlaget flera gånger på sistone. Jag förslog illustrationer till” Låt stjärnorna leda dig till framgång” . För att göra det lättare att förklara ord som horoskophus och ascendent. Tillsammans med min redaktör Lisa och min förläggare Anna har vi talat om texten som bör följa med illustrationerna och exakt hur många illustrationer som behövs. Det är en spännande process.

En väldigt rolig nyhet är också att jag och HarperCollins enats om ytterligare ett bokprojekt. Jag sätter igång med skrivandet redan denna vecka och deadline ligger långt fram- i juni nästa år. Temat blir astrologi och vår förmåga till förändring av vårt liv. Jag älskar det!

Men först kommer ”Låt stjärnorna leda dig…” och fokus är nu helt på PR-idéer och pressreleaser.

Ja, en kickstart på hösten, kan man väl säga! Men så befinner sig också Solen i supereffektiva Jungfrun och hela världen tycks ha ”plikt” skrivet i pannan.

Som avslutning lämnar jag er med en bild av drömmar som väntar på att gå i uppfyllelse: en hög med bokmanus som låg och väntade på genomläsning. Under en cykelhjälm. Inte mer magiskt än så, men ändå, åh som jag minns de där åren av insändande av bokmanus efter bokmanus. Och skam den som ger sig!

Glad onsdag!

Kram

Helena

 

IMG_0181

 

 1. Tack Ann! Vad glad jag blir! Hoppas att det jag skriver och gör ska ge lite kul tankar och idéer.
  Kram!

  1. Amanda! Åh, vad roligt att du skriver! Tack för att du skriver så fint! Kommer du till Stockholm i nära framtid? Vore så kul att ses!
   Tack igen för att du skrev, det gjorde mig så glad. :-)
   Kram!

 2. Julia skriver:

  Hej Helena ❤️
  Fick aldrig svar från Bonnier på min saga :(
  Men jag är iallafall lyckligt kär sen 5 månader tillbaka den 9e september :)
  Ha det så gott fina du kram Julia ❤️❤️❤️

  1. Hej Julia!
   Vad glad jag blir för din kärlekssaga. Vet att du önskade dig kärlek. Grattis!
   Och du, maila förlaget, nu har du väntat tillräckligt tycker jag!
   Kram och glad helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..