Lata lördag, eller…

Den 1 oktober är det tre år sedan jag började blogga här på amelia. Jag har precis förnyat mitt avtal med amelia och vårt samarbete har blivit än mer närmare kan man säga. Ni som följer mig på Facebook vet redan att jag använde ”superkontraktdagen” den 22 augusti för att skriva under avtalet.

Så mycket har hänt under dessa tre år. Jag börjar faktiskt känna mig som författare/skribent/bloggare nu. Även om jag ibland får en sådan lust att grotta ned mig på den juridiska avdelningen på biblioteket! Men ändå är jag så lycklig, detta är verkligen min dröm och jag har faktiskt roligt med mitt arbete varje dag. Och så den frihet som det innebär att kunna starta morgonen med en promenad till parken eller Djurgården helt i egen takt för att sedan sätta mig och arbeta efter lunchen. Underbart!

Det händer roliga saker på ”mitt nya jobb” också.

Den 22 augusti var det releasefest för Lina Forss romancebok ”Arvtagerskan”. Det var härlig sommarvärme när vi alla skålade för Lina på Stallmästaregården. Jag träffade Simona Ahrnstedt och författarkollegan Pernilla Alm i vimlet. En härlig dag då jag bara njöt i full drag.

arvtagerskan2
Arvtagerskan

Idag är det lördag och jag sitter med lite jobb innan det är dags att göra helg. Den här hösten ska jag försöka vara helt ledig både på lördag och söndag. Jag hoppas att detta blir min sista jobblördag. Under de senaste åren har jag arbetat i en takt som varit rätt hög. Inför hösten har jag lagt upp en struktur som ska göra att det blir mer utrymme för vila och återhämtning också.

I november släpps ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” och jag är redan igång med att skriva den kommande astrologiboken och arbetar med nylanseringen av Fortunatas Profetia. Samt ett annat roligt projekt som kommer till våren. Det får räcka där. Planen är att arbeta superstrukturerat resten av året och sedan få det lugnare.

Nu ska jag trycka ned de sista tangenterna denna dag och sedan njuta av helgen.

Jag önskar er alla en härlig dag och helg!

Kramar

Helena

LOADING..