Jupiter in i Vågen

Idag händer det, Jupiter flyttar in i Vågens tecken! Det är tolv år sedan sist och nu får vi alla en chans till nystart inom ett helt nytt livsområde.

Ett horoskop innehåller tolv olika livsområden. Allt från personligt utseende till pengar, hälsa, kärlek och karriär. Hittills under året har Jungfrun stått i centrum. Nu blir det Vågens tur att träda fram på scenen igen. I min serie ”Här har du din tur 2016/2017” kan du läsa om hur ditt stjärntecken påverkas och var du har tur och möjligheter att starta om. Du finner serien HÄR. Läs även för ditt ascendenttecken. Det ger dig en mer personlig tolkning av betydelsen av Jupiter i Vågens vistelse under de kommande 13 månaderna.

En rätt bra start på helgen, eller hur?

Glad fredag!

Kramar

Helena

Med så många Vågen-vibbar på himlen nu är det elegans i kvadrat i luften. Inredningsmässigt är stolen från Ruth och Joanna för 15 995 helt rättSoffkudde från samma märke för 599 kr får också hänga med! Pärlörhängen från Snö för 249 kr eller den här underbart vackert mönstrade klänningen för 743 kr från Asos. Ja, där har ni den, Vågenkänslan!

 

 1. Marie skriver:

  Jag har följt din blogg en längre tid och tycker den är väldigt inspirerande och ger bra vägledning med inlägg som ger stor behållning. Härligt också med din lite nya inriktning. Det som vore väldigt tacksamt vore om det fanns bilder på de produkter du länkar till. Nu måste man klicka sig vidare för att se om det är något av intresse och då faller det ofta bort. Tack för en kanonbra blogg!

  1. Hej Marie!
   Tack för dina fina ord! Jättekul och att du kommenterade gällande produktlänkarna. Jag tycker också mer om foton. Dock är det något i mina inställningar som krånglat och gjort det lite omständigt. Hoppas ha löst det snart och då blir det absolut mer bilder. Håller med dig!

   Glad helg, kram
   Helena

 2. Malin skriver:

  Jag har min midheaven i vågen (10th house). Vad innebär det?
  // Vädur/skorpion acc

  1. Hej Malin!
   Att ditt karriärhus berörs av Jupiter i Vågen. Och att du troligen har en karrär väldigt färgad av Vågens ämnen: diplomati, rådgivning, rättvisa, skönhet, design eller kanske par/kärleksrådgivning. För att nämna några varianter.

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..