ANNONS

Jupiter in i Vågen

/

Idag händer det, Jupiter flyttar in i Vågens tecken! Det är tolv år sedan sist och nu får vi alla en chans till nystart inom ett helt nytt livsområde.

Ett horoskop innehåller tolv olika livsområden. Allt från personligt utseende till pengar, hälsa, kärlek och karriär. Hittills under året har Jungfrun stått i centrum. Nu blir det Vågens tur att träda fram på scenen igen. I min serie ”Här har du din tur 2016/2017” kan du läsa om hur ditt stjärntecken påverkas och var du har tur och möjligheter att starta om. Du finner serien HÄR. Läs även för ditt ascendenttecken. Det ger dig en mer personlig tolkning av betydelsen av Jupiter i Vågens vistelse under de kommande 13 månaderna.

En rätt bra start på helgen, eller hur?

Glad fredag!

Kramar

Helena

Med så många Vågen-vibbar på himlen nu är det elegans i kvadrat i luften. Inredningsmässigt är stolen från Ruth och Joanna för 15 995 helt rättSoffkudde från samma märke för 599 kr får också hänga med! Pärlörhängen från Snö för 249 kr eller den här underbart vackert mönstrade klänningen för 743 kr från Asos. Ja, där har ni den, Vågenkänslan!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00