Härliga måndag!

Godmorgon!

Här gäller det att hålla moralen och humöret på topp trots att ännu en ny arbetsvecka just startat! Jag skriver årshoroskop 2017 och påminns om hur tacksam jag är att jag får göra detta på heltid. Och, att ni tycker om att läsa mina horoskop!

En del av er har frågat om jag kommer ge ut en årshoroskopbok. Det är en bra fråga. För er som följt mig från början så minns ni att det var precis med en sådan bok jag startade. Årshoroskopböcker på engelska. Det var kul men oj, oj vilket arbete!

Min kalender är fullbokad fram till sommaren 2017. Än så länge finns ingen  plan spikad för årshoroskopböcker. Men, vem vet vad som kan ske därefter. Nu är jag glad och nöjd över årshoroskopet jag skriver för er här på bloggen och för tidningen. Det roliga med bloggen är ju att jag kan ta i från tårna medan jag i tidningen är begränsad med ett visst max antal ord. Dessutom är ju årshoroskopet här på bloggen gratis för alla att läsa. Det gillar jag!

Annat som jag pysslar med denna dag? Jo, tack, hänger i parken med det lilla lejonet, suktar efter den här stickade tröjan för 1 600 kr från Filippa K samt denna kofta från Odd Molly för 1995 kr och ställer mig den eviga frågan: vad blir (läs: vad sjutton hittar jag på idag?) det till middag? Suck.

Vad gör ni och hur var er helg?

Ha en härlig måndag!

Kramar

Helena