Min syster och Isis Kammare

Den 1 september var det nyinvigning på Isis Kammare i Gamla Stan. Margareta Hedin, tillika Damernas Världs superpopulära astrolog, har förestått denna butik länge, länge. Det var bland annat hos Margareta som jag läste astrologi. En himla massa år sedan nu.

Min syster, Lovisa Hall, har inlett ett samarbete med Margareta. Lovisa arbetar med kroppen, blockeringar i sinnet som påverkar hälsan och behandlar med Reiki och enligt kinesologi. Välkomna att höra av er till Lovisa på Isis Kammare om ni önskar en bokning, alternativt kontakta Lovisa direkt på Facebook.

Kanske minns ni det HÄR inlägget om hur jag via regression botade min rädsla för att köra bil? Lovisa arbetar även hon med regressioner.  Om du kämpar med någon fobi eller rädsla eller bara undrar över varför du låter en viss person ha sådant inflytande över dig, kan jag varmt rekommendera att du testar regression.

Så här glada (tyvärr en mörk bild…) såg vi systrar ut på invigningen. Lika?

Jag hade på mig en poncho från Massimo Dutti. Liknande finns hos Gina Tricot för 199 kr. Eller hos Rosemunde för 1899 kr.

Fortsatt glad tisdag!

Kram

Helena

Inlägget innehåller köplänkar.