Oktoberhoroskop 2016

Vad händer?

Jodå, projekten rullar vidare i takt med att dagarna bara flyger iväg. Som vanligt! Manus för ”kärleks/förändringsboken” växer så sakteligen. Jag håller på och bygger ut synopsis.

Pr och samtal kring marknadsföring av ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” pågår samtidigt. Bokmässan nästa helg sätter ett visst stopp i mailkontakterna med förlaget. Då är alla i ”mässo-läge” Nästan som okontaktbara. Merkurius får tack och lov fart igen den 22 september. Toppen för boksamtal och mental kvickhet!

Jag åker inte till bokmässan förrän nästa år. Skriver istället på här hemma och väntar med spänning på årets, astrologiskt, bästa dag: den 26 september. Då har jag passande nog lagt in ett möte med en samarbetspartner som än så länge vill hålla sig under radarn. Vi planerar, fixar och jobbar på spännande idéer i alla fall!

Hoppas snart ha kul nyheter om nylanseringen av Fortunatas Profetia också. Måste bara låta  Merkurius retro- och bokmässestormen blåsa över.

I nästa vecka börjar jag publicera oktoberhoroskopets höjdpunkter för de olika stjärntecknen. Känns passande med lite höstpepp efter en mycket händelserik september, eller vad säger ni?

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Helena

 

LOADING..