ANNONS

Horoskop vecka 38, 2016

/

2-veckors horoskop för perioden 15-29 september för alla stjärntecken.

Förmörkelserna har blåst förbi. (Så HÄR påverkades alla stjärntecknen av månförmörkelsen den 16 september) Vilken månad september har varit med två förmörkelser, Jupiters byte av tecken och Merkurius retro. Det har varit framåt och bakåt, på samma gång. Nu kan det känns som om vi står i sprillror av det som hände och ser oss om efter möjligheter att börja om på nytt eller, alternativt, med helt nya verktyg i våra händer för att ta oss vidare. Från plan A till plan B. Det behöver inte alls vara illa, det heller.

Nu till planethändelserna under vecka 38:

Frid och möjligheter

På måndagen den 19 september möts Venus och Mars i en sextil. Dessa tu kommer hjälpa kärlekspar som varit på gränsen till att ge upp eller separera. Nu finns chanser att tala ut och komma överens. Känslorna har lugnat ned sig en aning och det flyter plötsligt när vi talar kärlek. Så mycket bättre än söndagen den 18 då allt i relationer präglas av ”jag struntar i det här”- vibbar.

Det som oroat dig gällande ekonomin…

På onsdagen den 21 september får vi en chans att titta bakåt i tiden. Merkurius retrograd och Pluto blinkar till varandra. Fokus är på pengar. En brännande het ekonomisk fråga kan få en bra lösning denna onsdag.

Kärlek och framåt, framåt för kommunikation igen!

På torsdagen den 22 september flyttar Solen in i Vågens tecken. Vågen är harmoni, vi-känsla, samarbeten, skönhet och diplomati. Allting i en vacker liten ask med prydlig rosett. Temat på relationer, kärlek, affärspartners och sociala händelser kommer prägla hela året, tack vare Jupiter i Vågens tecken. Med Solen här är det lite extra fart just under den kommande månaden. Härligt!

Samma dag, den 22 september, vänder Merkurius äntligen framåt. Jag säger äntligen, för det brukar kännas som en lättnad. Missförstånd och försenade svar på mail och telefonsamtal brukar nu skingras. Klarhet kickar in och det brukar bli flöde framåt gällande allt som har att göra med affärer, arbete, hälsa och mentala utmaningar (studier/undervisning).

Hemligheter, flirtar och spets

På fredagen den 23 september flyttar vackra Venus in i Skorpionens tecken. Nu blir det kärlek, passion och svarta spetsar samt hemliga flirtar. Jo, jo. Precis som denna svarta spetsklänning från Endeless Rose för 811 kr.  Klassisk synd. Det ni.

Merkurius och Pluto ger dig också en bra chans att hitta något riktigt fint i dina gömmor på fredagen den 23 september. Något du kanske trott att du kastat eller tappat bort.  Med Pluto inblandad är det troligen något som du känner väldigt starkt för. Kanske för att saken eller klädesplagget är förknippat med så många minnen.

Årets bästa dag!

Vecka 38 avslutas med upptakten till årets bästa dag, måndagen den 26 september. Solen och Jupiter möts i en enda explosion av guldstjärnor. De båda tu befinner sig i Vågens tecken. Söndagen och måndagen den 25 samt 26 september är perfekta dagar för överenskommelser inom kärlek eller affärer. Boka absolut in ett möte med ett företag eller annan VIP-person inom den bransch du vill arbeta.

Jag själv har lagt in ett möte den 26 september. Ni ser, jag lever som jag lär. Det brukar aldrig vara förgäves att planera efter stjärnornas möten. Och det här mötet är det bästa på hela året så fånga dagen!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00