En bloggares vardag

Ni har varit nyfikna och positiva till mitt samarbete med APPRL som innebär att jag publicerar köplänkar till sådant jag tycker om. Jag är tacksam för det. I en bloggares värld är man ju en del i ett större hjul där annonser och intäkter går hand i hand.

En gång i tiden skrev jag för en tidning som var gratis för läsaren och finansierades helt av annonsörerna. Jag ser bloggen på samma sätt som den tidningen. Här vill jag sprida spännande astrologiinlägg men gärna få möjlighet att skriva om sådant jag älskar. Böcker och lästips har ju varit återkommande under hela tiden. Nätentreprenörer som vi bloggare är så måste ekvationen ”publicera stora mängder material, jag ska enligt mitt kontrakt blogga minst 7 dagar i veckan, och kunna betala räkningarna”, gå ihop.

Om någon av er känner sig besviken för att jag numera kryddar bloggen med inlägg om lite vackra saker, hoppas jag att det inte är värre än att ni bara scrollar förbi till nästa astroinlägg.

För mig har det sedan flera år tillbaka varit en pågående resa och utveckling i konsten att arbeta via nätet. Något som jag nu alltså får göra ännu mer.

Sedan första början har jag berättat för er läsare att den dagen jag blir sponsrad av någon produkt eller märke så kommer ni få veta det. Det har ännu inte skett. Däremot har samarbetet med APPRl kommit igång. Jag besvarar gärna frågor om hur det går till om någon av er är nyfiken.

Astrologiinläggen kommer inte bli färre eller på något sätt hamna ur fokus. Jag är ju tokig i stjärnorna- det vet ni ju!

Ha en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena