ANNONS

Horoskop oktober 2016

/

Idag har jag börjat titta i stjärnorna för oktober. Från och med imorgon, tisdag, kommer jag lägga upp oktoberhoroskopen för stjärntecknen blandat med andra inlägg. Tanken är att alla stjärntecken ska ha sitt oktoberhoroskop till starten av oktober.

Jag måste erkänna att jag är en aning sen i mitt planeringsschema. Jag hade ju hoppats starta redan idag. Med dålig sömn under helgen och lite andra husliga utmaningar gör att jag nu på banan men cirka en dag försenad. Lockande att skylla på Merkurius retro nu, he he…

Nåväl, slut på mycket kort meddelande för att nu skriva vidare på oktoberhoroskopen som både innehåller årets bästa nymåne samt årets tuffaste fullmåne. Tvära kast!

Jag önskar er alla en fortsatt, härlig måndag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00