ANNONS

Förlagsmöten, PR, omslag m m

/

Jag har besökt HarperCollins och Bonnier med jämna mellanrum på sistone. Det är omslagsmakeri på gång, PR-planer och nya skrivarmanus  i pipen. Full fart med andra ord.

Mycket snart händer något skoj! Jag och Type & Tell siktar mot nymånen den 1 oktober för nylansering av Fortunatas Profetia, del 1. För er som väntar på del 2 får jag be vänta lite till. Februari verkar som en rimlig tidsplan för att kunna släppa den delen. Just nu omarbetar vi omslaget för del 1. Det ska ju kännas som det första, men ändå inte vara det första. Den 26 september ska jag förhoppningsvis vara väldigt nära slutversionen.

Helgen som gick, med fullmåne och förmörkelsen i Fiskarn, aktiverade mitt nionde hus. Resor och skrivande blev hett. Jag kastade mig över datorn när jag insåg att hotellen till bokmässan 2017, ja om ett år, redan var på väg att ta slut. Jag hann med nöd och näppe få tag på ett hotellrum. Dock inte på Park som jag hade hoppats på. Men, good enough, mitt ligger nära både mässan och Park. Där sägs ju ”alla” mingla på kvällarna. Om man nu har någon röst kvar till aftonen efter mässaktiviteter, vill säga…

Jag passade också på att boka ett av de sista rummen på ett hotell i södra Frankrike till nästa sommar. Eftersom den här sommaren blev väldigt jobbfylld så bestämde jag mig för att redan nu planera in semestern för sommaren 2017. Det blir sol, sommar och, faktiskt, ett bröllop. Min bästa väninna ska säga ”Oui” och jag ska vara brudnäbb. Jätteroligt!

Men, det är långt kvar tills dess. Som en härlig karamell att suga på när mörka vinterdagar väntar.

Jag har full fart i mitt tredje hus nu. Det är så mycket som händer gällande bokprojekt, samarbeten och annat spännande. Jag som suttit vid datorn under två år och knappt haft möten, måste nu ge mig iväg ut på en rejäl shoppingrunda. Av med skrivar-byxorna och på med snygga toppar, byxor, kavajer och skor.

Jag har kikat på den här marinblå blusen från Dorothy Perkins (299 kr) och den här mönstrade toppen från Comma (499 kr) tycker jag är ursnygg. Den här spetstoppen kändes väldigt ”jag”. Lite ytterligare spets är heller aldrig fel. ;-) Tänkte klicka hem dem nästa vecka då löne/faktureringsdagen väntar. Överlag tycker jag mycket om Dorothy Perkins, prisvärda söta och snygga saker.

En annan sak jag är på jakt efter är byxor som är RAKA. Inte avsmalnande och tighta över vaderna. Lösningen hittar jag hos Esprit. De har väldigt fina saker. Ett märke jag totalt glömt bort efter att ha haft det mycket som liten.

Det ska bli roligt att få ge mig ut och handla lite kläder. Kan i ärlighetens namn inte skryta med några större modeinköp sedan det lilla Lejonet föddes. Dags att ändra på den saken nu.

Fortsatt glad tisdag till er alla!

Kram

Helena

Inlägget innehåller köplänkar

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00