ANNONS

Horoskop oktober 2016- Väduren

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

VÄDUREN har kärlek och samarbeten på näthinnan

Jupiter befinner sig i ditt kärlekshus sedan den 9 september. Solen befinner sig också där. Det är kärlek i luften!

Den 1 oktober äger årets bästa nymåne rum i just detta hus också. Du befinner dig i en årlig kärlekstopp. Jupiter tar 12 år på sig för att passera igenom alla stjärntecken. Att Jupiter också befinner sig här innebär att detta år, fram till och med oktober 2017, kan bli ett av ditt livs bästa kärleksår. Använd den 1 oktober till att sätta fart med ett nytt arbetsprojekt såsom ett samarbete, eller avge en kärleksförklaring såsom ett ”ja” på ett frieri eller framför prästen.

Skriv ett kontrakt, skicka iväg ett bokmanus eller boka/åk på en resa den 11 oktober.

Vid fullmånen den 16 oktober väntar ett behov av drastiska förändringar. Det kommer oväntat och kan kännas tufft. Håll ditt schema öppet +/- 4 dagar från den 16 oktober om du kan.

Fullmånen äger rum i ditt eget tecken vilket för att något i din personliga profil och dina egna drömmar påverkas. Väduren är vid det här laget rätt van vid Uranus påverkan. Hur många och stora förändringar har du inte gjort i ditt liv det senaste åren? Det är en tröst när Uranus den 16 oktober återigen är i farten och ger oss alla rätt tuffa vibbar den 12-20 oktober.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00