ANNONS

Horoskop oktober 2016- Oxen

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

OXEN tar hand om, och får möjligheter med, vänner, kärlek och bekanta

Venus, din styrare, befinner sig i ditt äktenskapshus. Oxen vill att alla de närmaste ska må bra och trivas och ordnar med goda middagar och omtänksamma handlingar. Du blir troligen också bortbjuden på en hel del roligt under de tre första veckorna. Du är poppis in dina kretsar nu!

Jupiter flyttade in i ditt arbets- och hälsohus den 9 september. Detta ger dig ett fantastiskt år om du söker ett nytt arbete eller vill ta hand om din hälsa. Under de kommande 12 månaderna kommer dina arbetsprojekt bli fler, antalet personer som du möter i arbetet öka (ofta med internationella vibbar) och du har goda möjligheter att komma i kontakt med nya och duktiga läkare och vårdgivare gällande din hälsa. Det är viktigt för Oxen att det arbete du uträttar även har en betydelse på ett rent spirituellt plan. När du finner den balansen strålar både ditt arbete och din hälsa och välmående.

Sök arbete från och med den 1 oktober. Den bästa dagen på året för att hitta nya vägar helt i linje med dina drömmar. Den 11 oktober kan något särskilt positivt ske. Pengar kan komma den 11 och 12. Ju fler personer du känner, desto större möjligheter att avancera i jobb, tycks det som. Affärssamarbeten med vänner eller bektanta kan bli aktuellt.

Kring den 16 oktober är det tid för återhämtning. Du kan behöva dra dig tillbaka och hämta andan kring det som sker. Undvik helgplaner som kräver dina fulla uppmärksamhet.

Var särskilt noga med att kopiera filer och dokument.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00