ANNONS

Äntligen kan man shoppa!

/

Merkurius retrograd i petige Jungfrun har varit en jobbig position. Så mycket som kunde krångla med jobbet och skrivprojekt har också gjort det. Inte så att saker inte gick att lösa, men ändå. Satte mig ned och beställde några böcker för research och, mycket riktigt, det kom helt fel saker. Produkter som enligt beställning var rätt men som jag inte menat att köpa. Ah, typiskt. Men, nu är det äntligen över och tack vare några förseningar gällande faktureringar har jag i alla fall inte kunnat köpa så mycket.

Men nu är jag väldigt laddad. Det nya hemmet ser sparsmakat ut, minst sagt. Inredning och kläder står på schemat. Om detta låter lyxigt och som något jag gör varje dag så kan jag berätta att jag verkligen levt på sparlåga de senaste två åren. Detta för att få ihop ekonomi och mamma-tid. Jag känner mig rätt svältfödd på att få gå i fina saker. Därför ska det bli roligt att få handla lite.

Jag minns alltid att det första JK Rowling satsade på när hon slog igenom med Harry Potter var en kavaj att ha på sig vid intervjuer. Jag ligger på ungefär samma nivå. Fast jag behöver även skor, byxor, skjortor och blusar. Får väl se hur mycket ekonomin tillåter men så mycket om möjligt hoppas jag. Nu hade det onekligen varit toppen att vara sponsrad av ett klädmärke som bara levererade en påse vackra saker vid dörren. Men sådan är inte verkligheten. Inte ännu i alla fall.

Jag har redan fått en ny, fin marinblå kappa (tack kära make!). Nu är jag sugen på den här beige från Filippa K med skärp i midjan (3695 kr). De här bruna mockastövlarna från Vagabond (1495 kr) tycker jag är så snygga för dragkedjan där bak. Stövletter från Gant  och stickad tröja från samma märke, står på min önskelista.  Blusar i stil med denna från Ivy & Oak tröttnar jag aldrig på.

Jag återkommer om resultatet av denna mycket efterlängtade shoppingrunda!

Fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena

Inlägget innehåller köplänkar

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00