Merkurius framåt!

Idag börjar kommunikations- och kontraktsplaneten, Merkurius, att röra sig framåt igen. Detta efter att ha befunnit sig retrograd sedan den 30 augusti.

Har du tyckt att det varit en väldigt stillastående period gällande svar du väntat på, förseningar gällande överenskommelser och samarbeten och frågor kring köp- och sälj? Då kommer du troligen uppleva en förbättring nu!

Det är återigen fritt fram för att skriva kontrakt och pitcha idéer och nå fram med kommunikation. Ge Merkurius några extra dagar på sig att vakna till om du kan. Idag är han lite sömnig och nyvaken fortfarande. Men om några dagar, säg 5 dagar, har han fått fart igen. Den 6 oktober har han tagit igen allt det han backat i Jungfruns tecken. Det som stannade av kring den 30 augusti går då med säkerhet framåt, kan man säga.

Merkurius befinner sig nu 15 grader i Jungfrun.

Hoppas det var goda nyheter!

Kram

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..