ANNONS

Horoskop oktober 2016- Tvillingarna

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

TVILLINGARNA roar sig, flirtar och satsar på graviditet

Solen befinner sig i ditt femte, glada och flirtiga hus. Bistre Saturnus har gett dig utmaningar i kärlekslivet sedan julen 2014. Kanske har din partner befunnit sig långt ifrån dig, för att ni distanspendlat, eller för att ni arbetat så mycket att ni knappast setts. Saturnus är fortsatt i ditt kärlekshus men med så mycket händelser i ditt nöjeshus så har stämningen onekligen lättat sedan den 9 september.

Under oktobers första tre veckor har du troligen agendan full av roliga saker såsom bio-besök, kalas, firanden, konsert- eller teaterbesök. Och så kärleksflirtar eller mer skoj med din partner/make/maka.Det femte huset är även förknippat med fertilitet.

Om du önskar dig en graviditet ska du satsa from nymånen den 1 oktober. Du som redan har barn eller befinner dig i en ålder då graviditet inte är aktuell kan istället se att kreativa projekt och frågor relaterade till barn, egna eller i din närhet, får ett särskilt flöde den 1-10 oktober.

Efter den 22 oktober har du kalasat färdigt och inser att nu måste här arbetas också! Du sätter arbetsplikterna före kalasen. Om du söker arbete i slutet av månaden kommer dina potentiella chefer troligen att imponeras av din nitiska, plikttrogna sida. Ju fler detaljer du har koll på vid en arbetsintervju, desto högre stiger du i graderna.

Den 15-20 oktober kan familjemedlemmar eller kollegor på jobbet ha det lite tufft. Rusta dig med tålamod och en hjälpande hand. Ilska och dramatiska händelser i de grupper och nätverk du tillhör kan poppa upp från ingenstans under dessa dagar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00