ANNONS

Oktober horoskop 2016, Kräftan

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

KRÄFTAN tar hand om hem, familj och sätter sprätt på pengar

Ditt favoritområde, hemmet och familjen, har nu allt ljus på sig sedan den 9 september. Under det kommander året, tom oktober 2017, kommer Kräftan ha utmärkta möjligheter för att utvidga familjen via giftermål och barnafödslar. Större, vackrare boenden eller till och med ett extra boende, eventuellt i utlandet, står på Kräftans agenda. Allt tack vare Jupiter, planeten som bringar gåvor och tur till detta område. Man skulle med rätta kunna kalla de kommande månaderna för ett ”flytt-år” eller ”allmän uppgradering av boendesituation”. Allt kommer naturligtvis inte att ske inom loppet av en månad men när du, om ett år, ser tillbaka på ditt boende och din familjesituation så kommer du kunna se att stora saker kommer ha skett dig.

Den 1 oktober ger dig det här årets bästa dag för att skriva under ett kontrakt gällande ett boende. Köpevtal, spaden i marken för husbygge eller starten för en renovering som ska uppgradera ditt hem från fint till ”större, bättre och lyxigare” kan bli aktuellt mellan 1-10 oktober. Det hela känns drömlikt och är troligen något du väntat på i flera år. Händelser kring en graviditet eller giftermål är likaså nyheter som kan ge dig något att glädjas över under dessa dagar.

Din familj är givmild mot dig med pengar den här månaden. Och du kommer göra av med dem i ett vips! De behövs till barn, nöjen och kreativa projekt, för att nämna några områden. Om du satsar på lotto är tiden efter den 22 oktober en bra tid. Vinster via spel gynnas. Inte så att du ska satsa allt du äger och har, men våga dig på en rad eller två!

Det kan bli en aning dramatiskt gällande ditt jobb i slutet av månaden. Gör dig beredd att tänka ”nytt och annorlunda” dagarna 12-20 oktober. Överraskande nyheter kan få dig en aning ur balans. Kulminationen sker den 16 oktober i samband med fullmånen i aggressive och kvicke Väduren.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00