ANNONS

Horoskop vecka 39, 2016

/

2-veckors astro för alla stjärntecken för perioden 15- 29 september finner ni här.

Årets bästa dag!

Den 26 september är en 5-stjärnig dag och även den absolut bästa dagen på hela år 2016- ja visst låter det härligt! Solen och Jupiter möts på måndagen den 26:e och ger oss tur, mod och framåtanda. Solen och Jupiter befinner sig i Vågens tecken. Detta är en perfekt dag för att träffa en chef eller någon som styr och ställer, en VIP eller liknande. Chanserna för att den personen lyssnar på dig och dina önskemål och även hjälper dig med din vision, är stora. Kontrakt och karriären glänser särskilt. Gör som Jupiter idag; tänk stort, blunda och hoppa!

Underjordskungen träder fram igen

På måndagen den 26 september sätter även transformationsplaneten, Pluto, fart. Han har befunnit sig retrograd ända sedan den 18 april. En lång tid som kan ha präglats av väntan och tankar som gått fram- och tillbaka gällande hur karriär och arbetsplanerna egentligen ska se ut. Pluto befinner sig i karriärinriktade Stenbockens tecken. Beroende på var i det personliga horoskopet som Pluto befinner sig, så påverkas olika livsområde för de olika tecknen. Nedan finner du vilket hus som berörs av Pluto. HÄR finner ni en kortfattad genomgång av vad de 12 horoskophusen styr.

Väduren: 10

Oxen:9

Tvillingarna: 8

Kräftan: 7

Lejonet: 6

Jungfrun: 5

Vågen: 4

Skorpionen: 3

Skytten: 2

Stenbocken: 1

Vattumannen: 12

Fiskarna: 11

Förvänta er framåtrörelse gällande det livsområde som berörs av Plutos framåtrörelse. Glöm inte att läsa även för ditt ascendenttecken om du känner till det.

Var vår aktivitet och energi finns

På tisdagen den 27 september flyttar Mars in i Stenbocken. Om tiden sedan början av augusti präglats av stora visioner, studieplaner, juridiska processer som fått fart och kanske enormt flöde gällande tro och andlighet (Mars i Skyttens tecken), så ändras nu tonen. Med Mars i Stenbocken handlar allt om att rikta sin energi och uppmärksamhet mot karriären, att förbättra sina möjligheter och sin status i sin bransch och att lägga fast planer som ska hålla för lång tid framöver. Merkurius är med oss och Jupiter i Vågen gynnar samarbeten, kontrakt och affärsstart. En toppentid för karriärssugna!

Mars stannar i Stenbockens tecken till och med den 9 november.

Bästa nymånen på året!

En nymåne är en fantastisk energi. Den ger oss möjligheter att nystarta inom ett visst livsområde en gång per månad. Processen håller sedan i sig i cirka 6 månader. Det vi startar i samband med nymånens energier får med andra ord en chans att utvecklas under det kommande halvåret. Ofta brukar man se nystartshändelser from nymånen och de efterföljande 10 dagarna. Det är vad som händer under dessa dagar som sedan utvecklas och förfinas under det kommande halvåret. Då når processen sitt avslut i och med en fullmåne i samma tecken.

Den 1 oktober äger en nymåne rum i Vågens tecken. Med lyckoplaneten Jupiter i Vågens tecken, han flyttade in den 9 september, innebär detta att nymånen och Jupiter befinner sig konjunkt/tätt, tätt ihop. Det ger oss den perfekta nymånen för att agera i kärlekens- och samarbetenas tecken. Vågen styr ju över just dessa områden. En förlovning, ett bröllop eller frieri på den här dagen vore guld!

Som om det inte vore nog så befinner sig Vågens styrare, Venus, i en vacker aspekt till Neptunus. Det är verkligen kärlek, glamour, drömmar och fantasier över den här vackra nymånen!

Det ska bli intressant att höra om hur många som fick en ring på fingret den här helgen och de 10 dagarna därefter. Eller skrev under ett fantastiskt jobbkontrakt. Hör av er och berätta vad som händer!

Årets bästa dag och årets bästa nymåne, inte dåligt på en och samma vecka, eller hur?

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

Ps Missa inte de ursnygga astrosmyckena hos Gina Tricot!

Inlägget innehåller köplänkar.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00