ANNONS

Horoskop oktober 2016- Lejonet

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

LEJONET studerar, skriver och smider PR-planer

Efter ett år präglat av fokus på att stärka din ekonomi, har du nu landat. Goda ekonomiska nyheter kom till dig i samband med solförmörkelsen den 1 september. Lukrativa samarbeten och kontrakt är nu signerade och du har bara ”att jobba på”. Sedan den 9 september är du troligen igång med ett projekt som kräver mycket av dig mentalt. Kanske har du börjat studera eller undervisa, skriver en bok eller har startat på ett nytt arbete där du ska arbeta mycket med marknadsföring, reklam och PR-trick.

Det du gör tycks ha en lokal, inrikes, anknytning. Kanske rör ditt uppdrag en viss stadsdel och dina grannar. Eller är det du som tar Sverige och dess sedvanor ut i världen via en bok, blogg eller undervisning?

Nymånen den 1 oktober ger dig en superstart inom de nämnda områdena. Även om du redan är igång så får du en extra knuff framåt nu. Nyheter, information och studiematerial kommer fylla din mailkorg 1-10 oktober. Frågor som behöver snabba svar och besked. Detta är verkligen avtalens tid! Med Merkurius på banan och Jupiter så vackert aspekterad i ditt horoskop ska du ta sikte på den 11-12 oktober för att skriva under kontrakt. Alternativt kan en välkommen summa pengar komma in på ditt konto under de dagarna.

En aning omskakande nyheter gällande en juridisk fråga, eventuellt kopplat till ett skriv- eller undervisningsprojekt, kan dyka upp under tiden 12-20 oktober. Det är fullmånen den 16 oktober i kombination med överraskningarnas planet och ilskna Mars som ställer till det. Som alltid med Uranus kan man förvänta sig det oväntade. Sitt lugnt i båten och se vad som kommer. Stjärnorna säger att drastiska förändringar är enda lösningen.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00