ANNONS

Horoskop oktober 2016- Vågen

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

VÅGEN lever det goda livet, får mer pengar och utmanas i partnerskap

Visst känns det som om livet är på dina villkor nu? Vågen har alla möjligheter att skapa livet såsom du vill ha det. Sedan den 9 september befinner sig den store välgöraren, Jupiter, i ditt eget tecken. Med Solen också på plats är det din tid på året. Ditt personliga år startar och du lägger planer och drömmar för vad du vill lyckas med fram till din nästa födelsedag.

Nymånen den 1 oktober är en utmärkt dag för att bestämma dig för vilka mål du vill uppnå. Tänk bakåt ett år, till din förra födelsedag. Minns du vad du drömde om då? Har du fått det? Vilka erfarenheter har du gjort detta år och vad vill du inte göra om? Mycket klarnar och under de 10 dagar som följer efter nymånen sätter du spaden i obruten mark. Personliga projekt och nystarter kommer sedan följa dig och utvecklas under det kommande halvåret.

Jobbar du med försäljning, pr eller kanske i skapandet av kurser eller undervisning? Eller är du sugen på att studera en kortare kurs? Då har du extra flöde nu. Du är vetgirig och har lätt för att ta in ny information. Dessa är utmärka förutsättningar för att skriva tentor med högsta betyg! Kortare resor och ett uppgraderat sätt att resa antyds också av stjärnorna. En ny bil vore helt rätt nu när Merkurius är på banan igen! Kika in hos bilhandlaren eller boka/ge dig iväg på en härlig resa den 11- 12 oktober.

I kärleken är du väldigt praktisk. Försök att anstränga dig för att visa lite värme mellan ”almanacksplaneringsmötena” med din partner också. Allt är inte strukturerat jobb. Kärleken behöver mat, värme och omtänksamhet för att må bra.

Fullmånen den 16 oktober är en tuff en. För alla stjärntecken. För Vågens del är det kärlekspartners och/eller affärspartners som kan ge dig en hel del att tänka på. Något behöver oväntat förändras. Ta ett djupt andetag och dyk sedan ned i förändringarnas vatten. Vågorna rör sig hastigare där ovan, på ytan, än under vattnet. Du klara dig igenom detta Vågen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00