ANNONS

Allt hände!

/

Årets bästa dag, den 26 september, innehöll både högt och lågt. Jupiter förstorar gärna allt han vidrör och den här dagen gick i mitt fall till historien som en dag då allt hände. Allt kändes så maxat på något sätt. Den här måndagen fick jag goda besked i bokärenden och gällande det spännande projektet som jag håller på med i kulisserna. Samtidigt tog jag fel på tider för möten, slog rekord i antal icke-besvarade mail/sms och voltade i lite ”allmän rörighet”. Men, även den dagen överlevdes.

Idag satte jag mig ned och bokade, tack för att Merkurius retro är över, rätt hotell till bokmässan nästa år. Toppenbra.

Jag åkte inte till bokmässan det här året av den enkla anledningen att jag inte släppt någon bok det här året och tyvärr inte hade tid att åka dit som besökare. Men nästa år är tanken att jag ska vara med. Nu är det under kontroll. Det är ju rätt galet hur snabbt hotellrummen försvinner men det är en stor händelse så det är väl givet att man ska vara ute i ett års tid i förväg.

Min shoppingbonanza har nu kommit till sminkavdelningen. Precis som med klädavdelningen har detta område totalt gått i stå de senaste två åren. Nu ska jag satsa på en uppgradering gällande några produkter.

Lumenes foundation kan jag inte vara utan. Jag började köpa deras produkter då jag valde smink till mitt bröllop. De håller vad de lovar och resultatet håller en hel dag. En smudger är toppen för att skapa en sotad look och (när man är värdelös på att måla en rak, snygg kajallinje…) Eftersom jag tillbringar tid mellan olika hem ska jag investera i denna locktång (för resor och jobb-väskan) som ska ge likadana lockar, eller lockar i samma riktning á la fixad hos frisören. Och så ett snyggt läppglans från Clarins! Jag har ett set necessärer av Pipol´s Bazaar. Älskar deras stil. Deras Crocetta serie är helt i min smak. Jag tycker det är praktiskt, och snyggt, med en stor för schampoo, hårspray m m och en liten för smink.

Ja, nu ska det bli ordning och, framförallt, lättare att snabbt resa iväg.

Skönt med lite ytliga besvär så här vartannat år, he he.

Jag hoppas ni alla har en härlig dag!

Kramar

Helena

Inlägget innehåller köplänkar

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00