ANNONS

Horoskop oktober 2016- Skorpionen

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

SKORPIONEN vilar upp sig och flirtar med investerare och bankfolk

Du befinner dig i en återhämtningsperiod. Det har hänt dig så mycket det senaste halvåret och nu behöver du dra dig undan för att smälta allt. Du mår bra av att läsa om inre styrka, andlighet och alternativa hälsotrender. Om du mediterar kanske du finner att du får mer budskap än normalt när du sitter i lotusposition. Drömmar och din magkänsla är också viktiga vägledare i ditt liv nu, särskilt gällande din karriär. Lyssna till budskapen som ges dig!

Nymånen den 1 oktober kan du bäst använda till att lägga grunden för en kroppslig eller mental återhämtning. Anmäl dig till ett yogaretreat eller besök en läkare om något krånglat med kroppen. Nymånen kommer ge dig hjälp under de kommande 10 dagarna av månaden och sedan följa dig i upp till sex månaders tid.

När Merkurius och Jupiter möts, den 11-12 oktober, får du tur med pengar och investeringar. Det kanske är mycket goda nyheter som kommer till dig men som du inte får lov att tala om riktigt ännu. Kanske för att personen som är villig att ge dig pengar vill att ni håller det hela hemligt tills alla kontrakt är iordning. Alternativt, är det dagen då du kan berätta om vad din affärsängel och du beslutat er för. Då rör det sig troligen om något som varit i görningen ett tag och som nu får komma fram från tidigare lyckta dörrar.

Kring fullmånen den 16 oktober väntar dig jobbförändringar. Något helt nytt tycks komma i din väg. Tack och lov har du fått starta månaden med ordentligt med vila för att klara den utmaningen. Fullmånen berör också din hälsa. Nyheter om behov av förändringar i din diet, träning eller kroppsliga vård kan komma snabbt och oväntat.

Ekonomi och kärlek går hand i hand i oktober. Skorpionen blandar gärna nytta med nöje och tar med sig sin partner på affärsmingel. Nu attraheras singlar av pengar med pengar och makt. En Mr Big-typ är helt rätt i dina ögon. Förvånas inte om du bokar ett bankmöte eller ska äta lunch med en potentiell affärsrådgivare som visar sig få ditt hjärta att slå dubbelt så snabbt. Klä dig snyggt om du har några sådana möten på din agenda i oktober!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00