ANNONS

Horoskop oktober 2016- Stenbocken

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

STENBOCKEN får goda nyheter gällande karriären och styr upp en akut fråga gällande hem- och/eller familj

Din karriär får en chans till nystart som är imponerande, detta i samband med den vackra nymånen den 1 oktober. Det är årets finaste nymåne med energier som ropar harmoni, balans och affärsmöjligheter.

Använd den 1 oktober och de kommande 10 dagarna för att sätta spaden i jorden gällande ett nytt arbete eller långsiktiga livsplaner. Det troliga är att du får nyheter mellan 1-10 oktober som kommer påverka ditt arbetsliv under det följande halvåret. Om du önskar dig ett arbete med högre status, bättre lön och mer ansvar är detta nymånen för dig! Besked om att du fått en riktig drömtjänst är mycket möjliga.

När Merkurius och Jupiter möts den 11-12 oktober får du troligen goda nyheter gällande din karriär. Det är möjligt att den som du för samtal med, eller kanske skakar hand med gällande ett nytt arbete, är ett internationellt företag eller gör att du får arbetsuppgifter som kräver att du har kontakt med utlandet eller reser regelbundet. Det som sker kommer ge dig en klapp på axeln och innebär att du får lön för all tidigare möda.

Vid fullmånen den 16 oktober riktas din uppmärksamhet mot ditt hem, en modersfigur i din närhet/din mamma och din närmaste familj. Det tycks som om nyheter kan dyka upp helt oväntat som gör att du måste släppa allt för att ta hand om dina närmaste eller din bostad. Det är en tuff fullmåne så försök att inte teckna ditt schema fullt under dagarna 12-20 oktober. Om möjligt.

Månaden avslutas på ett mer lättsamt sätt och kanske åker du iväg på en kul kurs, föreläsning eller ett event den sista helgen i oktober.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00