ANNONS

Horoskop oktober 2016- Vattumannen

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

VATTUMANNEN har resplaner på gång och lockas av tanken på nya kunskaper

Oktober kickstartar med en nymåne i Vågens tecken den 1 oktober. För din del innebär det att ditt nionde hus aktiveras. I det nionde huset finner man alla former av livsvidgande övningar. Nu vill man helt enkelt få se nya vyer, antingen det är genom att resa till ett annat land eller genom att läsa och lära sig mer om nya saker. Kring nymånen kan en längre resa bli aktuell. Med så fina aspekter mellan Venus och Neptunus kanske det handlar om en kärleksresa eller något som känns som en drömresa du haft i tankarna länge. Om du inte reser inom de 10 första dagarna, är det mycket möjligt att du gör det inom det kommande halvåret.

Juridik, skrivande, högre studier och religion och tro berörs också av ditt nionde hus.

Du sätter fart med något nytt inom något av dessa områden i samband med nymånen den 1 oktober.

Den 11-12 oktober möter Jupiter Merkurius. Detta är en starkt kommunikativ dag då resor återigen står skrivet i stjärnorna. En utländsk kärleksflirt kan vara anledningen, men även ett kul nätverksevent eller annan grupprelaterad händelse.

Fullmånen den 16 oktober är årets tuffaste. Anledningen är att Uranus, de oväntade händelsernas planet, samt Pluto, transformerande händelser, samt Mars, krigarplaneten, också blandar sig i leken. Försök att ha ett lugnt schema och var beredd att ditt kvicka agerande kan behövas för att hjälpa ett syskon, en granne eller gällande något i ditt grannskap. Om du ska ut och köra bil, ta det då extra lugnt i trafiken.

Oktober avslutas med att du troligen tar ett nytt, stort steg i din karriär. Lönebefordran och en högre status väntar dig.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00