ANNONS

Horoskop oktober 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

/

De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i oktober.

VÄDUREN har kärlek och samarbeten på näthinnan

Jupiter befinner sig i ditt kärlekshus sedan den 9 september. Solen befinner sig också där. Det är kärlek i luften!

Den 1 oktober äger årets bästa nymåne rum i just detta hus också. Du befinner dig i en årlig kärlekstopp. Jupiter tar 12 år på sig för att passera igenom alla stjärntecken. Att Jupiter också befinner sig här innebär att detta år, fram till och med oktober 2017, kan bli ett av ditt livs bästa kärleksår. Använd den 1 oktober till att sätta fart med ett nytt arbetsprojekt såsom ett samarbete, eller avge en kärleksförklaring såsom ett ”ja” på ett frieri eller framför prästen.

Skriv ett kontrakt, skicka iväg ett bokmanus eller boka/åk på en resa den 11 oktober.

Vid fullmånen den 16 oktober väntar ett behov av drastiska förändringar. Det kommer oväntat och kan kännas tufft. Håll ditt schema öppet +/- 4 dagar från den 16 oktober om du kan. Fullmånen äger rum i ditt eget tecken vilket för att något i din personliga profil och dina egna drömmar påverkas. Väduren är vid det här laget rätt van vid Uranus påverkan. Hur många och stora förändringar har du inte gjort i ditt liv det senaste åren? Det är en tröst när Uranus den 16 oktober återigen är i farten och ger oss alla rätt tuffa vibbar den 12-20 oktober.

OXEN tar hand om, och får möjligheter med, vänner, kärlek och bekanta

Venus, din styrare, befinner sig i ditt äktenskapshus. Oxen vill att alla de närmaste ska må bra och trivas och ordnar med goda middagar och omtänksamma handlingar. Du blir troligen också bortbjuden på en hel del roligt under de tre första veckorna. Du är poppis in dina kretsar nu!

Jupiter flyttade in i ditt arbets- och hälsohus den 9 september. Detta ger dig ett fantastisk år om du söker ett nytt arbete eller vill ta hand om din hälsa. Under de kommande 12 månaderna kommer dina arbetsprojekt bli fler, antalet personer som du möter i arbetet öka (ofta med internationella vibbar) och du har goda möjligheter att komma i kontakt med nya och duktiga läkare och vårdgivare gällande din hälsa. Det är viktigt för Oxen att det arbete du uträttar även har en betydelse på ett rent spirituellt plan. När du finner den balansen strålar både ditt arbete och din hälsa och välmående.

Sök arbete från och med den 1 oktober. Den bästa dagen på året för att hitta nya vägar helt i linje med dina drömmar. Den 11 oktober kan något särskilt positivt ske. Pengar kan komma den 11 och 12. Ju fler personer du känner, desto större möjligheter att avancera i jobb, tycks det som. Affärssamarbeten med vänner eller bektanta kan bli aktuellt.

Kring den 16 oktober är det tid för återhämtning. Du kan behöva dra dig tillbaka och hämta andan kring det som sker. Undvik helgplaner som kräver dina fulla uppmärksamhet.

Var noga med att kopiera filer och dokument.

TVILLINGARNA roar sig, flirtar och satsar på graviditet

Solen befinner sig i ditt femte, glada och flirtiga hus. Bistre Saturnus har gett dig utmaningar i kärlekslivet sedan julen 2014. Kanske har din partner befunnit sig långt ifrån dig, för att ni distanspendlat, eller för att ni arbetat så mycket att ni knappast setts. Saturnus är fortsatt i ditt kärlekshus men med så mycket händelser i ditt nöjeshus så har stämningen onekligen lättat sedan den 9 september.

Under oktobers första tre veckor har du troligen agendan full av roliga saker såsom bio-besök, kalas, firanden, konsert- eller teaterbesök. Och så kärleksflirtar eller mer skoj med din partner/make/maka. Det femte huset är även förknippat med fertilitet. Om du önskar dig en graviditet ska du satsa from och nymånen den 1 oktober. Du som redan har barn eller befinner dig i en ålder då graviditet inte är aktuell kan istället se att kreativa projekt och frågor relaterade till barn, egna eller i din närhet, får ett särskilt flöde den 1-10 oktober.

Efter den 22 oktober har du kalasat färdigt och inser att nu måste här arbetas också! Du sätter arbetsplikterna före kalasen. Om du söker arbete i slutet av månaden kommer dina potentiella chefer troligen att imponeras av din nitiska, plikttrogna sida. Ju fler detaljer du har koll på vid en arbetsintervju, desto högre stiger du i graderna.

Den 15-20 oktober kan familjemedlemmar eller kollegor på jobbet ha det lite tufft. Rusta dig med tålamod och en hjälpande hand. Ilska och dramatiska händelser i de grupper och nätverk du tillhör kan poppa upp från ingenstans under dessa dagar.

KRÄFTAN tar hand om hem, familj och sätter sprätt på pengar

Ditt favoritområde, hemmet och familjen, har nu allt ljus på sig sedan den 9 september. Under det kommander året, tom oktober 2017, kommer Kräftan ha utmärkta möjligheter för att utvidga familjen via giftermål, barnafödslar. Större, vackrare boenden eller till och med ett extra boende, eventuellt i utlandet, står på Kräftans agenda. Allt tack vare Jupiter, planeten som bringar gåvor och tur till detta område. Man skulle med rätta kunna kalla de kommande månaderna för ett ”flytt-år” eller ”allmän uppgradering i boendesituation”. Allt kommer naturligtvis inte att ske inom loppet av en månad men när du, om ett år ser tillbaka på ditt boende och din familjesituation så kommer du kunna se att stora saker kommer ha skett dig.

Den 1 oktober ger dig det här årets bästa dag för att skriva under ett kontrakt gällande ett boende. Köpevtal, spaden i marken för husbygge eller starten för en renovering som ska uppgradera ditt hem från fint till ”större, bättre och lyxigare” kan bli aktuellt mellan 1-10 oktober. Det hela känns drömlikt och är troligen något du väntat på i flera år. Händelser kring en graviditet eller giftermål är likaså nyheter som kan ge dig något att glädjas över under dessa dagar.

Din familj är givmild mot dig med pengar den här månaden. Och du kommer göra av med dem i ett vips! De behövs till barn, nöjen och kreativa projekt, för att nämna några områden. Om du satsar på lotto är tiden efter den 22 oktober en bra tid. Vinster via spel gynnas. Inte så att du ska satsa allt du äger och har, men våga dig på en rad eller två!

Det kan bli en aning dramatiskt gällande ditt jobb i slutet av månaden. Gör dig beredd att tänka ”nytt och annorlunda” dagarna 12-20 oktober. Överraskande nyheter kan få dig en aning ur balans. Kulminationen sker den 16 okober i samband med fullmånen i aggressive och kvicke Väduren.

LEJONET studerar, skriver och smider PR-planer

Efter ett år präglat av fokus på att stärka din ekonomi, har du nu landat. Goda ekonomiska nyheter kom till dig i samband med solförmörkelsen den 1 september. Luktrativa samarbeten och kontrakt är nu signerade och du har bara ”att jobba på”. Sedan den 9 september är du troligen igång med ett projekt som kräver mycket av dig mentalt. Kanske har du börjat studera eller undervisa, skriver en bok eller startat på ett nytt arbete där du ska klura på marknadsföring, reklam och PR-trick. Det du gör tycks ha en lokal, inrikes, anknytning. Kankse rör ditt uppdrag en viss stadsdel och dina grannar. Eller är det du som tar Sverige och dess sedvanor ut i världen via en bok eller undervisning?

Nymånen den 1 oktober ger dig en superstart inom de nämnda områdena. Även om du redan är igång så får du en extra knuff framåt nu. Nyheter, information och studiematerial kommer fylla din mailkorg 1-10 oktober. Frågor som behöver snabba svar och besked. Detta är verkligen avtalens tid! Med Merkurius på banan och Jupiter så vackert aspekterad i ditt horoskop ska du ta sikte på den 11-12 för att skriva under kontrakt. Alternativt kan en välkommen summa pengar komma in på ditt konto de dagarna.

En aning omskakande nyheter gällande en juridisk fråga, eventuellt kopplat till ett skriv- eller undervisningsprojekt, kan dyka upp under tiden 12-20 oktober. Det är fullmånen den 16 oktober i kombination med överraskningarnas planet och ilskna Mars som ställer till det. Som alltid med Uranus kan man förvänta sig det oväntade. Sitt lugnt i båten och se vad som kommer. Stjärnorna säger att drastiska förändringar är enda lösningen.

JUNGFRUN skrattar hela vägen till banken och tar ett modigt beslut gällande skatter eller skulder

Jupiter befinner sig i ditt inkomsthus sedan den 9 september. Det väntar dig ett år av stora möjligheter att förbättra din ekonomi. Tillgångar som du äger men även dina egna personliga talanger kommer ge dig mer utdelning fram till och med i oktober 2017.

Nymånen den 1 oktober ger dig en chans till en riktig kickstart för pengar i ditt liv. Du befinner sig helt enkelt i en pengatopp, kanske en av ditt livs största. Pengar tycks komma till dig från olika håll också. Dels genom förtjänade inkomster men också som avkastning eller värdeökning av fastigheter. Du har också goda möjligheter att tjäna pengar genom att arbeta hemifrån eller med tjänster som är riktade mot hemmet och omhändertagandet av familj och barn: catering, städning, barnpassning, inredning eller renovering. Din familj är också givmild mot dig.

Du själv är modig i tanken på hur du kan tjäna pengar. Du vågar tänka utanför de vanliga normerna. Det kan ge dig en inkomst från ett, för dig, oväntat håll.

Den 11-12 oktober är mycket positiva dagar för din ekonomi.

Kring fullmånen den 16 oktober kommer det stå klart att du hastigt behöver tänka om gällande en skuldfråga eller ekonomi som du hanterar med någon såsom en partner, ex-partner eller delägare i ett dödsbo. Det kan skaka om men när förändringen väl implementeras, blir det lugnt igen. Var inte rädd för förändringen som krävs.

Under den 27- 29 är du en aning stressad i arbetet. Försök att andas och ta det lugnt för att inte något ska gå galet.

VÅGEN lever det goda livet, får mer pengar och utmanas i partnerskap

Visst känns det som om livet är på dina villkor nu? Vågen har alla möjligheter att skapa livet såsom du vill ha det. Sedan den 9 september befinner sig den store välgöraren, Jupiter, i ditt eget tecken. Med Solen också på plats är det din tid på året. Ditt personliga år startar och du lägger planer och drömmar för vad du vill lyckas med fram till din nästa födelsedag.

Nymånen den 1 oktober är en utmärkt dag för att bestämma dig för vilka mål du vill uppnå. Tänk bakåt ett år, till din förra födelsedag. Minns du vad du drömde om då? Har du fått det? Vilka erfarenheter har du gjort detta år och vad vill du inte göra om. Mycket klarnar och under de 10 dagar som följer efter nymånen sätter du spaden i obruten mark. Personliga projekt och nystarter kommer sedan följa dig och utvecklas under det kommande halvåret.

Jobbar du med försäljning, pr eller kanske i skapandet av kurser eller undervisning? Eller är du sugen på att studera en kortare kurs? Då har du extra flöde nu. Du är vetgirig och har lätt för att ta in ny information. Dessa är utmärka förutsättningar för att skriva tentor med högsta betyg! Kortare resor och ett uppgraderat sätt att resa antyds också av stjärnorna. En ny bil vore helt rätt nu när Merkurius är på banan igen!

I kärleken är du väldigt praktisk. Försök att anstränga dig för att visa lite värme mellan ”almanacksplaneringsmötena” med din partner också. Allt är inte strukturerat jobb. Kärleken behöver mat, värme och omtänksamhet för att må bra.

Fullmånen den 16 oktober är en tuff en. För alla stjärntecken. För Vågens del är det kärlekspartners och affärspartners som kan ge dig en hel del att tänka på. Något behöver oväntat förändras. Ta ett djupt andetag och dyk sedan ned i förändringarnas vatten. Vågorna rör sig hastigare där ovan, på ytan, än under vattnet. Du klara dig igenom detta Vågen.

SKORPIONEN vilar upp sig och flirtar med investerare och bankfolk

Du befinner sig i en återhämtningsperiod. Det har hänt dig så mycket det senaste halvåret och nu behöver du dra dig undan för att smälta allt. Du mår bra av att läsa om inre styrka, andlighet och alternativa hälsotrender. Om du mediterar kanske du finner att du får mer budskap än normalt när du sitter i lotusposition. Drömmar och din magkänsla är också viktiga vägledare i ditt liv nu, särskilt gällande din karriär. Lyssna till budskapen som ges dig!

Nymånen den 1 oktober kan du bäst använda till att lägga grunden för en kroppslig eller mental återhämtning. Anmäl dig till ett yogaretreat eller besök en läkare om något krånglat med kroppen. Nymånen kommer ge dig hjälp under de kommande 10 dagarna av månaden och sedan följa dig i upp till sex månaders tid.

När Merkurius och Jupiter möts, den 11-12 oktober, får du tur med pengar och investeringar. Det kanske är mycket goda nyheter som kommer till dig men som du inte får lov att tala om riktigt ännu. Kanske för att personen som är villig att ge dig pengar vill att ni håller det hela hemligt tills alla kontrakt är iordning. Alternativt, är det dagen då du kan berätta om vad din affärsängel och du beslutat er för. Då rör det sig troligen om något som varit i görningen ett tag och som nu får komma ut från lyckta dörrar.

Kring fullmånen den 16 oktober väntar dig jobbförändringar. Något helt nytt tycks komma i din väg. Tack och lov har du fått starta månaden med ordentligt med vila för att klara den utmaningen.

Ekonomi och kärlek går hand i hand i oktober. Skorpionen blandar gärna nytta med nöje och tar med sig sin partner på affärsmingel. Nu attraheras singlar av pengar med pengar och makt. En Mr Big-typ är helt rätt i dina ögon. Förvånas inte om du bokar ett bankmöte eller ska äta lunch med en potentiell affärsängel som visar sig få ditt hjärta att slå dubbelt så snabbt. Klä dig snyggt om du har några sådana möten på din agenda i oktober!

SKYTTEN minglar, når ut till likasinnade och stärker sig själv

Hur sällskaplig ska inte Skytten bli nu? Ditt nya ”mingel-liv”satte fart redan den 9 september då din styrare, Jupiter, begav sig in i ditt elfte, nätverkande hus. Efter ett år som präglats av karriär och ett stort steg uppåt i status och gott rykte inom din bransch, är det nu dags att få njuta lite av allt det du åstadkommit. Du kommer under det kommande året att mingla, springa på företagsevent av olika slag och kanske själv få hålla föredrag eller kurser inför personer som vill lära sig av dig.

Den 1 oktober äger en nymåne rum i ditt elfte hus. Markera detta som en superstart-dag när det gäller mingel, nätverk, engagemang i välgörenhetsprojekt och arbete med nytänkande produkter eller teknik. Sätt dig också ned och skriv ned dina drömmar i en lista. Det elfte huset förknippas med livsdrömmar. Genom att agera och sända ut en intention eller önskan den 1 oktober skapar du de allra bästa, astrologiska, förutsättningarna för att lyckas. Det kan gå snabbare än du tror att få det du önskar också! Nymånen är den bästa på hela året med Jupiter mycket fint placerad i konjunktion/nära månen. En tid för harmoni och drömmar!

Markera dagarna den 11-12 oktober som riktiga drömdagar också. Då möts Merkurius som styr kommers, pr, kontrakt, skrivande, föreläsningar och undervisning, med Jupiter. Det är en superdag för att få fina besked gällande något kommunikativt projekt. De möts i Vågens tecken vilket antyder företagsamhet och större grupper av människor som tycks intresserade av eller har inverkan på ditt projekt eller det drömmer om. Kanske blir du inbjuden att medverka i en POD-cast, på TV/radio eller i en You Tube-kanal? Eller kanske är det du själv som startar en sådan kanal eller satsar på en blogg, för att nå fler som älskar samma ämnen som du?

Oktober innehåller en tuff dag också, fullmånen den 16 oktober. Det är troligen årets tuffaste fullmåne och kommer innebära att nyheter kommer hastigt gällande ett kreativt projekt, en kärleksaffär eller gällande ett barn eller graviditet. Skarpt läge och det är bara att kavla upp ärmarna och reda upp det som pockar på uppmärksamhet. Lösningen är att flyta med i förändringarna.

Den 30 oktober är det dags för en nymåne i Skorpionen. Det är som ”natten innan en stor resa”. Du behöver vila, tänka igenom det som kommer och göra dig redo för att sätta fart i samband med din kommande födelsedag. Ditt tolfte, spirituella hus, påverkas. Omvårdnad och inåtvändhet kommer vara dina ledord när oktober avslutas.

STENBOCKEN får goda nyheter gällande karriären och styr upp en akut fråga gällande hem- och/eller familj

Din karriär får en chans till nystart som är imponerande, detta i samband med den vackra nymånen den 1 oktober. Det är årets finaste nymåne med energier som ropar harmoni, balans och affärsmöjligheter. Använd den 1 oktober och den kommande 10 dagarna för att sätta spaden i jorden gällande ett nytt arbete eller långsiktiga livsplaner. Det troliga är att du får nyheter mellan 1-10 oktober som kommer påverka ditt arbetsliv under det följande halvåret. Om du önskar dig ett arbete med högre status, bättre lön och mer ansvar är detta nymånen för dig!

När Merkurius och Jupiter möts den 11-12 oktober får du troligen goda nyheter gällande din karriär. Det är möjligt att den som du för samtal med, eller kanske skakar hand med gällande ett nytt arbete, är ett internationellt företag eller gör att du får arbetsuppgifter som kräver att du har kontakt med utlandet eller reser regelbundet. Det som sker kommer ge dig en klapp på axeln och innebär att du får lön för alla möda.

Vid fullmånen den 16 oktober riktas din uppmärksamhet mot ditt hem, en modersfigur i din näret/din mamma och din närmaste familj. Det tycks som om nyheter kan komma som gör att du måste släppa allt för att ta hand om dina närmaste. Det är en tuff fullmåne så försök att inte packa ditt schema fullt under dagarna 12-20 oktober. Om möjligt.

Månaden avslutas på ett mer lättsamt sätt och kanske åker du iväg på en kul kurs, föreläsning eller event den sista helgen i oktober.

VATTUMANNEN har resplaner på gång och lockas av tanken på nya kunskaper

Oktober kickstartar med en nymåne i Vågens tecken den 1 oktober. För din del innebär det att ditt nionde hus aktiveras. I det nionde huset finner man alla former av livsvidgande övningar. Nu vill man helt enkelt få se nya vyer, antingen det är genom att resa till ett annat land eller genom att läsa och lära sig mer om nya saker. Kring nymånen kan en längre resa bli aktuell. Med så fina aspekter mellan Venus och Neptunus kanske det handlar om en kärleksresa eller något som känns som en drömresa du haft i tankarna länge. Om du inte reser inom de 10 första dagarna, är det mycket möjligt att du gör det inom det kommande halvåret.

Juridik, skrivande, högre studier och religion och tro berörs också av ditt nionde hus.

Du sätter fart med något nytt inom något av dessa områden.

Den 11-12 oktober möter Jupiter Merkurius. Detta är en starkt kommunikativ dag så resor återigen står skrivet i stjärnorna. En utländsk kärleksflirt kan vara anledningen, men även ett kul nätverksevent eller annan grupphappening.

Fullmånen den 16 oktober är årets tuffaste. Anledningen är att Uranus, de oväntade händelsernas planet, samt Pluto, transformerande händelser, samt Mars, krigarplaneten, också blandar sig i leken. Försök att ha ett lugnt schema och var beredd att ditt kvicka agerande kan behövas för att hjälpa ett syskon, en granne eller gällande något i ditt grannskap. Om du ska ut och köra bil, ta det då extra lugnt i trafiken.

Oktober avslutas med att troligen tar ett nytt, stort steg i din karriär. Lönebefordran och en högre status väntar dig.

FISKARNA kan lösa lån, har tur med investeringar och försäkringsutbetalningar samt vill ge sig iväg ut och resa

Du har goda möjligheter att förvalta dina tillgångar på ett sätt som ger dig avkastning eller t o m passiva inkomster nu och under det kommande året. Ditt åttonde hus började aktiveras rejält då Jupiter, den stora turplaneten, flyttade in i ditt hus för andras pengar. Under det kommande året kan pengar som du delar med andra, eller vars godkännande du behöver, komma lättare till dig. Om du exempelvis ligger i en tvist med din fördetta make/maka, kan en bodelning gynna dig. Söker du ett lån hos banken får du sannolikt den summan du önskar dig. Likaså kan ett arv eller en gåva i form av pengar bli aktuell.

Se nymånen den 1 oktober som ett startskott för dina nya förbättrade ekonomi. Pengar kan då komma till dig från andras händer, antingen det är ett försäkringsbolag eller en skuld som återbetalas till dig. Likaså är det en bra tid för att betala av skulder och förhandla om lånevillkor. Agera från och med den 1- 10 oktober för bästa resultat.

Den 11-12 oktober kan ett mycket positivt besked komma gällande hem/familj och ekonomi. Det är en riktig gulddag!

Vid fullmånen den 16 oktober bör du vara beredd att tänka om gällande en fråga som har att göra med din inkomst eller hur du hanterar dina tillgångar. Det väntar dig oväntade nyheter gällande dina tjänade pengar. Det bästa du kan göra är att ta ett djupt andetag och göra dig beredd att tänka i helt nya banor.

Du avslutar månaden med något som du har velat göra ett tag: se något annat. En utlandsresa är mycket möjlig från och med den sista helgen i oktober. Kommer du inte iväg med en gång är chanserna stora att du istället bokar en resa då, men reser inom det kommande halvåret.

Alternativt kanske du anmäler dig till en kurs eller utbildning på universitet eller högskola eller bestämmer dig för att satsa på att driva en juridisk process. Du tänker i helt nya banor och har fått ett nytt perspektiv på tillvaron när november startar.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00