Quantumcoach med Carina Lidbom

Ibland dyker man på inspirerande berättelser. För över ett år sedan fann jag en artikel om skådespelerskan Carina Lidbom. Jag minns att jag snabbt noterade två grupper av ord som stod ut: ”arbeta via nätet” och ”lagen om attraktion”.

På Carinas hemsida, Quantumcoach, kan man läsa om Carinas spännande resa. En kurs med Bob Proctor, känd bl a från The Secret, satte fart på lagen om attraktion i Carinas liv. Idag arbetar hon både som skådespelerska och coach. I sitt coacharbete använder hon sig av attraktionslagen. Hemsidan andas det där magiska man känner när den där berömda lagen och människans utmärkta potential att påverka sin livssituation, kommer på tal. Carina ger coaching per Skype, både på svenska och engelska. Känns väldigt lockande att boka en tid!

Ville självklart tipsa er om Quantumcoach. Ni brukar älska de här ämnena lika mycket som jag!

(Och, nej, jag känner inte Carina och har inte heller fått någon form av sponsorpengar för att skriva de här raderna. Jag har lovat er att berätta när sådant sker och tänker hålla mitt ord. Ett fullkomligt sponsorfritt gilla-tips från mig till er alltså!)

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

  1. Ulrika skriver:

    Tack för tipset. Blev också inspirerad av coaching av henne. /Ulrika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..