Fjärdehuslugn, ja tack!

Det är inte ofta jag kollar in i mina egna stjärnor men häromkvällen hade jag troligen druckit för mycket kaffe och var klarvaken trots att det var sent och resten av familjen sov. Jag gick in på astro.com och kikade in i framtiden.

Jag blev glatt överraskad av att se att mitt tredje hus (skrivande, pr, reklam, kurser, mentala utmaningar och kortare resor) faktiskt var lite mindre än jag mindes det. Detta innebär att Jupiter snart flyttar in i mitt fjärde hus. Åh, hemmamys, hemmajobb (hej mer onlinejobb!) och expansion av bostad och familj! Inga planer finns på fler barn men vem vet vad som väntar under året som följer… En dröm om ett utlandsboende skulle också kunna vara möjligt, om stjärnorna får säga sitt. Min ekonomi säger dock något annat, he he. ( I enlighet med lagen om attraktion kan jag här och nu i alla fall deklarera min intention och önskan att inom 12 månader äga ett semesterhem i solen- gärna Spanien! Så!)

Starten för lugnet blir i december. Det låter verkligen toppen! Jupiter kommer under våren 2017 att backa tillbaka in i det tredje huset för att se till att jag fullföljer mina bok- och skrivarprojekt, men det ser alltså ut att bli bra mycket lugnare. För mig som blivit mamma och släppt tre böcker på drygt 2 år, är det en mycket god nyhet. Jag känner mig i behov av vila, semester, paraplydrinkar och, tja, allt som andas vila.

Det tar tid att arbeta upp en nätverksamhet men när man väl kommit till en viss punkt är det som om det ”tippar över” och mindre jobb blir lika mycket inkomst. Hela anledningen till att jag valde nätentreprenörsbanan. Mer livskvalitét och mer tid, var ju målet. Min resa har tagit cirka 3-5 år, beroende på hur man räknar. Nu känns det som om målet närmar sig.

Hur ser er höstplanering ut? Trampar ni gasen i botten eller planerar för att lugna ner tempot en aning?

Jag ser fram emot era kommentarer och kloka tankar!

Kram,

Helena