Man kan alltid drömma lite

Idag, på denna 5-stjärniga dag då Jupiter och Merkurius möts, kan man alltid ägna sig åt att drömma lite. Helt i linje med all fokus på skrivande tänker jag mig att jag under de kommande 3 åren gör detta:

Slipar till min deckaridé och får den på banan. Och, eftersom vi ändå kan drömma riktigt stort när vi ändå håller på, så önskar jag att jag kan komma på en hel bokserie på deckartemat och sedan sälja in hela kalaset till mitt ypperliga förlag.

I nuläget håller deckaridén mig mer sömnlös än glad. Jag har inte riktigt hittat rätt i karaktärer och struktur. Det är fasansfullt irriterande och jag blir påmind om hur mycket ”lättare” det är att skriva mer faktabaserat än skönlitterärt.

Vi får se vad som sker under det kommande året. Nu är schemat så skrivarfullt att det nog i alla fall inte går in något mer. Men det är klart, om en Nanny McPhee plötsligt dyker upp och magiskt sköter allt det husliga kan det bli ändring på den saken. Jag lever på hoppet!

Ha en fortsatt härlig dag och hoppas att ni alla får snabba, goda nyheter idag!

Kramar

Helena

  1. Hej Helena. Jag läste din bok ”högklackat” på min resa i augusti (vi var i Rhodos) glömde den dock på flyget :( men den var mycket bra, det jag han läsa iaf.

    Jag tror på dig och hoppas du dina drömmer slår in. Blir det något mer astro-bok eller har du fler?

    Får köpa boken igen. Den ska vara liggandes hemma hos mig.

    kram / Michelle (skorpion 15/11)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..