Mini-revolution!

Uranus, planeten som älskar frihet och att få gå sin egen väg, befinner sig i Vädurens tecken. Väduren är tecknet som styr ”jag, mitt och mina”. Med den här placeringen är det inte förvånande att se att så många använder sig av sociala medier för att nå ut med sina profiler och sitt sätt att leva. För att generellt initiera en egen mini-revolution. Bort med kedjor som binder en och fram med glädje och möjligheter!

Mitt stora misstag och varför du inte ska göra samma sak

Min egen mini-revolution (som jag skrev om HÄR) triggades av flera år av känslan ”det här är bra, men det är något som saknas”. Ni vet den där känslan när man går till ett arbete som liksom inte fullt ut gör en glad. Jag insåg att jag var tvungen att agera och jag insåg att jag begått ett stort misstag. Något som stått i min väg för framgång faktiskt. Jag hade jagat en situation som jag trodde skulle ge mig en viss känsla av tillfredsställelse. I själva verket var det tvärtom:

Jaga inte ett mål för att du tror att du kommer bli lycklig när du når dit. Jaga istället känslan av lycka.

För att översätta detta till hur du sätter fart på din egen mini-revolution och framgång:

1. Det du älskar och mår bra av att göra, fortsätt med det. Vad andra gör, tycker eller tänker är ointressant. Tvinga dig att tänka bort andras åsikter!

2. Bestäm själv över det du kan och gör.3. Använd dig av internets och Uranus i Vädurens fantastiska möjlighet att berätta mer om det du älskar och är bra på. Det finns en karmalag i detta. När du fokuserar på det du älskar, utstrålar du inspiration och glädje till dem som lyssnar på dig eller läser dina ord. Du ger andra värde. Ekavtionen blir ungefär: Du mår bra i det du gör= du ger till andra= du får tillbaka.

Jag tog tag i ämnet astrologi för att det gav mig nöje och var något som jag verkligen mådde bra av att läsa och skriva om. När jag började göra exakt hur jag själv ville med det ämnet: blogga, skriva artiklar och ge ut årshoroskopböcker, befann jag mig mitt i mitt största glädjeflöde. Och det var då det hände! Mini-revolutionens dörrar öppnade sig för mig.

Möjligheterna att arbeta på heltid med det ämne som jag också hade bäst förutsättningar att orka kämpa på med när deadlines är för nära, när jag slutredigerar böcker till klockan tre på morgonen för att hinna med eller när jag tackar ja till projekt som tar mig långt utanför min egen bekvämlighetszon. Ju mer genuint intresserad man är av ett ämne, desto större potential att ”hålla ut” och arbeta på när tuffa tider kräver det.

Ditt första steg

Nyckeln är att först finna ditt ”det”, där du har din glädje. Sedan agerar du och gör precis det som du mår bra av att göra med det ämnet. Om du vill göra pengar och frihet av ditt favoritområde kommer vägar visa sig för dig om du aktivt arbetar för att göra något av saken. Ingen kommer någonsin bara ge dig en ny karriär. Men om du fokuserar din energi och din glädje på det som du mår bra av, kommer mer av detta att komma till dig.

En enklare eller mer realistisk beskrivning av den praktiska användningen av lagen om attraktion kan man tycka.

Ditt första steg för att lyckas är att svara på frågan: Vad brinner jag för? Vet du det?

Svaret kanske dröjer en minut eller ett år. Men är väl värd att tänka över. Den kan innehålla nyckeln till din mini-revolution.

Och ett stort tack!Jag vill också passa på att tacka er för att ni på ett så ödmjukt och vänligt sätt tagit till er mitt nya bloggande om världsliga saker och ting.

Jag är mån om att inte astrologi- och självhjälpsinlägget ska bli färre och skriver fler blogginlägg än någonsin per vecka nu.

En mini-revolution kan vara väl värd att genomföra i olika skeenden i livet och för mig innebär detta sätt att arbeta, genom att länka till vackra saker, ökade möjligheter att fortsätta blogga och göra det jag älskar. Tack för att ni är positiva till det! Era klick och att ni är så många som läser här betyder att jag i nuläget kan ge mig själv ytterligare ett år av möjligheter att skriva böcker och blogga om stjärnorna. För det är jag oändligt tacksam. Ovärderligt!

Hoppas att mina ord kan ge en tanke eller två som känns som den kom precis i rätt tid.

Fortsättning på detta område, mini-revolutionen, fortsätter här på bloggen och på några andra sätt framöver.  ;-) Håll utkik!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena