Jag ska ställa mig framför filmkameran!

Ett spännande projekt inför våren leder, som jag tidigare berättat om, till att jag ganska snart ska ställa mig framför filmkameran. Det här kommer kräva lite övning, kan jag säga. Det är bara att hoppas på att Lejonet i mig är på sitt bästa humör när det ska bege sig!  Jag ska ordna med smink och hår samt kläder själv. Bara det en utmaning. Googlar mig lite halvgalen på make-up tutorials för TV. :-)

Jag fick välja datum själv och naturligtvis tittade jag i stjärnorna innan jag mailade om bra datum för mig! Det blir den 6 december. Båda den dagen, samt den 7 december, är nämligen utmärkta för lite nytänkande idéer och användandet av teknik. Det passar både för film och för det jag ska berätta om :-)

Det här projektet som jag arbetar med ska bli så spännande att berätta mer om senare. Det är verkligen en helt ny och väldigt roligt erfarenhet. Jag har ägnat i stort sett hela hösten åt det. Fullkomligt i lönndom… :-)

Även i början på nästa vecka ska jag filmas, men då för en kul PR-grej för Låt stjärnorna leda dig till framgång. Väldigt roligt och full rulle!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena